Review: Sampon si Balsam Schauma Nature Moments

Zilele trecute cand vizualizam statisticile blogului, am observat ca postarile legate de ingrijirea parului sunt iarasi (predominant) la mare cautare. Acest lucru nu poate decat sa ma bucure si tin sa va multumesc pentru increderea de care dati dovada atunci cand imi urmati sfaturile si chiar recomandarile provenite din experienta personala. Si cum tot am dezvoltat si eu un atasament fata de postarile de acest gen, va anunt ca vor mai urma o serie de articole in care voi trata acest subiect, asa ca stati pe aproape.

Cu siguranta ati observat ca toate retelele sociale sunt arhipline de postari legate de noul sampon de la Schauma din gama Nature Moments.Daca nu le-ati incercat inca si asteptati sa mai vedeti pareri sincere despre calitatile acestui sampon, acest articol va pica la fix in cazul acesta. Tin sa mentionez ca am primit spre testare de la cei de la BUZZStore (aveti AICI link pentru inscriere) un kit care arata cam asa:

Nu mi-am ales eu samponul, insa, pe baza chestionarului completat, cei de la BUZZStore si Schauma au hotarat ca cel cu Zmeura & Floarea Soarelui, adica cel rosu, mi se potriveste. Si au avut dreptate! Din cate stiu eu, majoritatea sampoanelor destinate parului vopsit au flaconul de culoare rosie, sau o culoare mai intensa. Tot din auzite, mai stiu si ca samponul pentru par vopsit este mult mai bland in comparatie cu celelalte, intrucat fiind colorat, automat el devine mult mai fragil, casant si predispus la varfuri uscate si despicate. Eu incercasem acum ceva timp de la Gliss un sampon de acest tip si tin minte ca mi-a placut foarte mult.
Am renuntat de mult timp la ideea conform careia un sampon profesional care depaseste cu mult 100 lei este mai bun decat cele care se gasesc in orice market. Eu am facut in trecut investitii de genul si chiar nu a meritat. Nu voi lauda aceste produse primite doar pentru ca le testez in mod gratuit, ci pentru simplul fapt ca ele sunt bune, eficiente si accesibile atat ca pret, cat si ca locatie (se gasesc oriunde cred).
Samponul de la Schauma este samponul copilariei, pe care il vedeam mai mereu si la mama sau bunica mea. Sincera sa fiu, nu am gasit acel sampon wow care sa imi faca parul sa arate exact ca atunci dupa ce am iesit de la coafor, si astfel, am alte cerinte de la un produs de acest gen. Acum ceva timp am incercat un sampon pe baza de miere (nu cred ca are rost sa-i scriu denumirea, desi review-ul se regaseste si pe blog), care imi usca parul foarte tare si il facea imposibil de pieptanat. Produsele care se comporta astfel ajung direct la cosul de gunoi, fara alte sanse de a-si demonstra performanta.
Samponul & Balsamul din noua gama Schauma Nature Moments, cu Raspberry & Sunflower Oil protejează culoarea parului vopsit sau decolorat, il hraneste si ii reda stralucirea – aceste informatii se regasesc si in brosura de prezentare. Mie mi s-a parut ca aceste produse sunt asemanatoare celor de la Garnier Ultra Doux. Eu foloseam pana acum samponul cu miere, care era foarte delicat si imi facea parul moale. Revenind, acest sampon de la Schauma este transparent, are o consistenta precum cea a gelului de hairstyling si are o aroma foarte draguta, ca de zmeura, care persista cam doua zile.
Imi place ca face multa spuma si curata in profunzime, indiferent de cantitatea de produs aplicata. Samponul este bland cu scalpul, nu am avut matreata dupa folosirea lui, iar in timp ce il masam, parul meu se simtea moale si usor de spalat. Tin sa mentionez ca acesta nu mai avea acea tendinta de a se incurca si in timpul spalarii, cum o avea atunci cand foloseam sampoane de la Pantene sau Head&Shoulders (eu nu ma inteleg deloc cu aceste produse, mi se par mult prea dure pentru parul meu si mereu simt ca mi-l usuca groaznic).

Dupa spalare, aplic si balsamul din aceeasi gama si il las sa actioneze aproximativ 5 minute. Balsamul mi se pare ok, hidrateaza parul si il face usor de pieptanat & coafat. Este un produs bun, insa tot cel mai bun mi se pare cel de la Balea, de care nu ma pot desparti (voi face si un review pe blog daca sunteti interesate). Dupa utilizarea acestora, parul meu are volum, este usor de pieptanat, iar parfumul profesional, specific produselor de la Schwartzkopf, persista cam 2 zile.
Concluzie: Produsele incercate de mine, din noua Schauma Nature Moments, sunt eficiente si realizeaza, in mare parte, ceea ce promit. Sunt produse bune, care intrec de zeci de ori pe unele profesionale care au preturi de zeci de ori mai mari. Dupa ce le voi termina, sunt tentata sa incerc si alte arome, de exemplu cea cu Honey & Barbary Fig Oil. Daca sunteti in cautarea unui sampon bun, delicat, hidratant si accesibil ca pret, acesta reprezinta o alegere potrivita.

Voi ati incercat aceste produse? Daca da, cum vi se par?

Today changes with you! :)

XoXo, Ale

Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity

Thank you so much

19 gânduri despre “Review: Sampon si Balsam Schauma Nature Moments

  1. De la Schauma am incercat doar doua tipuri de sampon, dar nu pe acesta prezentat de tine.
    Il voi incerca si eu pentru ca am suvite vopsite si stiu ca sunt afectate de samponul clasic.

  2. Cat de bine iti arata parul! Eu folosesc Schauma de cativa ani, cel putin cel roz mie imi foloseste super bine, dar acum m-ai facut curioasa cu noul sampon lansat de ei…. cred ca trebuie sa-l testez si eu. 😻

  3. In primul rand: OAU! Esti frumoasa!!!
    In al doilea rand: nu am folosit pana acum acest sampon, dar pare interesant.
    De obicei, prefer ceva cu miros floral ori fructat, pe perioada verii asa ca il voi cauta si eu.

  4. In perioada recenta n-am incercat. Am avut o experienta neplacuta cu un sampon Schauma acum niste ani buni, cred ca erau de putin timp pe piata noastra cei de la Schwarzkopf, si de atunci nu m-am mai atins de el. Insa ma gandesc ca e cazul sa uit de acel neajuns si sa=mi cumpar si eu un sampon Schauma.

  5. Am avut o perioada cand am folosit sampoane de la ei, dar aceasta gama inca nu am folosit-o, insa nu e prea tarziu sa o fac de acum inainte.

Lasă un răspuns