O noua comanda de la Bottega Verde

Faptul ca indragesc foarte mult produsele de la Bottega Verde nu este un secret si chiar mai multe persoane au observat aceasta `mica obsesie`, iar mai apoi au inceput si ele sa-si comande de pe acest site. Sincera sa fiu, nici nu imi mai aduc aminte a cata comanda este aceasta, insa un lucru este cert: cu siguranta nu va fi ultima. Din cate imi amintesc, in prima comanda de pe acest site mi-am comandat o crema de maini cu ulei de argan, pe care o luam peste tot. Cred ca a facut cunostinta cu toate gentile mele si m-a insotit peste tot. Si cum tot era pe terminate, m-am gandit ca ar fi timpul pentru una noua, de ce nu cu alta aroma.
Bineinteles ca dupa ce am vazut noile produse aparute si ofertele de primavara, nu m-am rezumat doar la crema de maini. In topul meu de produse preferate de la Bottega Verde se afla si gelurile de dus, precum si cremele & gelurile de ingrijire a tenului & corpului. Stiu ca m-ati intrebat te Instagram cum mi se par parfumurile de la ei, insa nu am avut ocazia sa ofer un raspuns complet. Adevarul este ca mie mi se par putin cam dulci (cele incercate de mine pana acum) si ca aroma nu este foarte persistenta. La polul opus, aromele gelurilor de dus mi se par divine.
Asadar, fara a mai lungi discutia despre istoricul comenzilor plasate de mine, haideti sa va prezint cele mai recente produse primite, alaturi de cateva impresii in urma testarii lor. A trecut ceva timp de cand a ajuns aceasta comanda, insa acest lucru mi-a permis sa-mi formez o parere cat mai complexa despre acestea:

1. CREMA DE MAINI CU EXTRACT DE VANILIE SI ULEI DE ARGAN
Cu un parfum deosebit, aceasta crema hidrateaza intens si in profunzime chiar si mainile extrem de uscate. Are o textura lejera ce se abroarbe imediat in piele chiar si atunci cand pui o cantitate mai mare de produs. Cum spuneam si la inceput, parfumul delicat de vanilie este unul deosebit si persista destul de mult. Eu o aplic de cele mai multe ori seara, inainte de culcare, iar dimineata mainile mele sunt catifelate si hidratate. Recomand cu drag acest produs si cred ca este cel mai bun pe care l-am incercat. Daca sunteti in cautarea unei creme de maini eficiente, aceasta este.

2. FOND DE TEN REZISTENT LA TRANSFER CU EXTRACT DE ORHIDEE SI VITAMINA E
De cand am probleme destul de severe cu exfolierea si descuamarea tenului, am eliminat definitiv foarte multe cosmetice din rutina de infrumusetare. Am descoperit acest fond de ten care se intelege de minune cu pielea mea, si mai mult decat atat, nuanta `Natural`este exact cea a tenului meu. Imi place ca flaconul este mic, usor si potrivit de luat in geanta. Are un parfum usor, discret, aparent insesizabil. Imi place ca nu imi incarca tenul si dupa ce se usuca, nu are acel aspect lucios sau prafos. Il recomand si cu siguranta il voi recumpara.

3. GEL DE DUS CU EXTRACT DE BUJOR 
Cu o consistenta de gel fin, transparent- roziu, acest produs m-a cucerit mai ales prin aroma sa delicata, cu note fresh. De ceva timp ador bujorii si mi-am spus ca este neaparat sa achizitionez si acest produs. Parfumul acestui gel nu are neaparat acea aroma dulceaga a florilor, ci din contra, este putin mai fresh. Din pacate ea nu persista foarte mult timp, desi mi-as fi dorit acest lucru. Nu face foarte multa spuma, insa curata bine pielea, lansand-o catifelata si parfumata.

4. GEL DE DUS CU EXTRACT DE MAGNOLIE NEAGRA  
Este exact ca cel cu extract de bujori, pe care l-am descris mai sus. Cred ca singurul lucru care le diferentiaza este aroma, intrucat am observat ca au ingrediente similare. Parfumul aduce a magnolii si este putin mai puternic. La fel ca precedentul, aceasta aroma are note fresh, insa nu persista foarte mult timp. Ambele geluri de dus imi plac, atat ca aroma, cat si ca proprietati  (consistenta as putea spune). Aromele lor nu sunt artificiale, cum am mai intalnit la alte produse de acest gen, ci tind spre ceva natural si discret – exact cum imi place.
5. SAPUN CU EXTRACT DE VIOLETE
Acest produs este primit cadou intrucat comanda mea a depasit suma de 100 de lei. Daca depasiti si voi acest prag, veti primi instant un cadou asemanator. Am primit acest produs si la o comanda anterioara si pot spune ca imi place aroma sa. Momentan folosesc doar sapunul lichid de la Dove, asa ca: ori il voi testa peste ceva timp, ori  o sa-l fac cadou uneia dintre voi in cadrul unui nou giveaway organizat de mine pe blog.

Voi ati incercat produsele de la Bottega Verde? Daca da, cum vi se par?

Today changes with you! :)

XoXo, Ale

Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity

Thank you so much!

18 gânduri despre “O noua comanda de la Bottega Verde

  1. Jobul perfect pentru mine ar fi tester de geluri de dus. Vai, sunt innebunita dupa ele. Imi place sa testez tot ce prind si mi se pare interesant. Nimic nou nu imi scapa.

  2. Pusesem si eu ochii pe acest fond de ten. Pana acum am folosit BB cream-ul si am o pudra corectare care este fabuloasa. Imi plac mult produsele lor si nu ma mai satur sa le folosesc.
    Gelurile de dus miros superb si imi place mult cremozitatea lor. Sa le folosesti cu drag pe toate

Lasă un răspuns