Color Expert: Vopsea Schwartzkopf cu Omegaplex #newhaircolor

Parul meu natural avea o nuanta de saten deschis, cu reflexii blonde. Incepusem sa ma obisnuiesc cu reflexiile blonde pe care le obtineam in urma expunerii la soare, dar nu numai ca ma obisnuisem, ci incepusem sa ma plictisesc oarecum de ele, intrucat imi doream ca parul meu sa aiba o nuanta uniforma dinspre radacina catre varfuri. Inainte sa ma vopsesc pentru prima data oscilam intre doua culori: saten-castaniu sau un blond ca cel al spicului de grau. Intrucat era vara si vedeam numai bucle aurii pe toate retelele sociale, m-am gandit sa optez pentru blond. Sincera sa fiu, la inceput nu prea ma incanta culoarea -care era de altfel si extrem de intensa si se deschidea si mai mult de la soare. Odata la 2-3 luni eram pregatita de o noua colorare si mereu incercam cate o tenta mai inchisa spre a incerca sa ajung din nou la culoarea initiala (care era mai inchisa, bineinteles). Insa lucrurile nu au stat asa cum le planificasem eu, caci orice tenta mai inchisa ”fugea” imediat. Astfel, orice as fi incercat, parul meu revenea imediat la acea culoare mai deschisa.

Aproape ca incepusem sa fiu multumita de culoarea mea, pana cand cei de la BUZZStore au lansat o noua campanie in colaborare cu cei de la Schwartzkopf, in care permiteau sa testezi noua vopsea de par pentru utilizare acasa cu Omegaplex. Nici nu va imaginati in ce reverie am intrat dupa ce am vizualizat noile nuante de vopsea: as fi fost in stare sa aleg chiar si un brunet cu reflexii violet, doar pentru a incerca noul produs. Totusi, nebunia mea nu a fost lasata sa ajunga la extreme, asa ca am ales o culoare cat de cat apropiata de cea initiala. Sau cel putin asa am crezut 🙂
Cand eram mica, mama mea obisnuia sa se vopseasca cu o nuanta de saten-roscat (”visina putreda”) si recunosc, de zeci de ori m-am intrebat cum mi-ar sta cu acea culoare. Dupa ce am fost selectata in campania mentionata mai sus, tot ce mai aveam de facut era sa-mi aleg nuanta. Dupa grele decizii, 6.68 a fost aleasa – adica ”Saten Aluna”. Nici macar o secunda nu m-am gandit ca nuanta ar putea iesi mult mai inchisa, avand in vedere ca parul meu inca era blond.
Am luat vopseaua primita si am fugit imediat la salon. Rezultatul final, chiar daca obtinusem o culoare putin mai inchisa fata de cea de pe cutia de prezentare, mi-a placut chiar mult. A fost o schimbare radicala pentru mine, insa nu regret deloc. Ba mai mult, cred ca de acum voi incerca sa pastrez aceasta nuanta.

Cum mi se pare aceasta vopsea?

Primul aspect sesizabil este, dupa cum probabil intuiti deja, aroma sa, specifica, de altfel, tuturor produselor de la Schwartzkopf. Aceasta este discreta, cu o tenta de eleganta – zic eu. Comparativ cu alte vopsele de par, aceasta mi s-a parut mult mai blanda cu parul, in sensul ca nu l-am simtit uscat dupa aplicarea acesteia. Mi-a placut faptul ca stralucirea nuantei persista chiar si dupa o luna dupa colorare, iar ul alt plus estte reprezentat de faptul ca acest kit contine si un flacon de balsam special care trebuie aplicat dupa 3 saptamani. Mai jos puteti observa despre ce este vorba:

Concluzii

Cu siguranta voi recumpara aceasta vopsea (dupa o luna – zic eu) si ma voi bucura in continuare de aceasta nuanta deosebita. Multe persoane mi-au admirat noua culoare si chiar cred ca mi se potriveste. Se spune ca atunci cand iti schimbi culoarea parului, incepi o noua viata (sau ai parte de un nou inceput) – sper ca viata sa ma surprinda in acest sens si sunt libera spre a descoperi suprizele pe care mi le pregateste.

Voi ce parere aveti? Ati incercat aceasta noua vopsea?

Today changes with you! :)

XoXo, Ale

Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity

Thank you so much!

31 de gânduri despre “Color Expert: Vopsea Schwartzkopf cu Omegaplex #newhaircolor

  1. Ma regasesc mult in ceea ce ai scris la inceputul articolului. Parca oricat de des m-as vopsi, culoarea curge si parul meu revine la nuanta initiala, care semana foarte tare cu ce aveai si tu inainte de vopsire :))
    Am participat si eu la aceasta campanie si am ales un 6.65, ciocolatiu auriu, care a iesit putin diferit faa de poza din prezentare, ca si in cazul tau de altfel.
    Insa mi-a placut rezultatul!
    Iti vine mult mai bine aceasta nuanta de aluna, parerea mea, parca iti contureaza mai frumos trasaturile fetei. Te puup!

  2. Eu nu m-am vopsit niciodata desi, mi-au aparut fire albe inca de la 14 ani. Incerc sa aman cat mai mult momentul intrucat, nici nu ma deranjaza multitudinea de fire albe ci, mai mult, a inceput sa imi placa asa cum este, mai special. In schimb, iti sta foarte bine cu aceasta nuanta mai inchisa, ti se potriveste perfect! Imi place si tinuta din ultimele poze, este tare cute!

  3. Chiar ieri am fost la cumparaturi si am vrut mult sa cumpar o vopsea din aceasta, insa nuanta blond, Intr-un final m am oprit la alta marca, doar pentru ca imi placea mai mult nuanta de pe cutie. Acum, ramane de vazut ce va iesi. Imi place mult cum ti-a iesit culoarea si te prinde foarte bine. Sper sa te tina mai mult decat celelalte, cert este ca parul tau arata mai sanatos si stralucitor.

  4. Am folosit si eu aceasta vopsea in cadrul acestei campanii de testare. Initial nu am fost multumita de nuanta aleasa, blond miere, intre timp m-am obisnuit cu culoarea. Mirosul mi s-a parut destul de intepator, dar mai putin decat altele, totusi nu pot sa zic ceva de mine cum am vazut la alte persoane care abia l-au simtit. Pe mine m-a deranjat. In rest numai cuvinte de lauda am: parul nu s-a mai incurcat, nu s-a mai rupt in timpul vopsirii datorita tehnologiei #omegaplex, vopseaua nu s-a inatrit si procedeul de aplicare a fost super usor si rapid. Parul e catifelat si straluceste. Pe viitor schimb nuanta, dar pastrez vopseaua.

  5. Acum 2 saptamanai am testat si eu vopseaua aceasta si mi-a placut. Am ales o nuanta aurie, nu prea stiu cum sa o descriu, dar au iesit si ceva suvite, ca am par alb. Insa mi-a placut!

  6. O singură dată m-am vopsit, dar la fel ca tine, culoarea a curs și am renunțat să fac acest lucru.
    Culoarea a ieșit foarte frumoasă, am observat și la alte fete că e mai închisă decât ceea ce promite, dar frumoasă și cu o strălucire naturală. Te prinde bine 🙂

  7. Mie mama imi alegea de obicei culoarea. Eu ii ziceam cam cat de blonda vreau sa ies. Ea este coafeza si stie ce sa faca. Cand m-am bagat in campania Schwartzkopft, mi-am ales si eu un blod si se pare ca e putin cam inchis. Nu conteaza, pentru ca tot imi place ce a iesit. Minunea minunilor este ca nu s-a dus din culoare. Un mare plus la acest capitol.
    Imi place mult culoarea aleasa de tine si iti sta foarte bine cu ea.

  8. Dupa ce am facut n experimente pe capul meu, am ajuns la concluzia ca trebuie sa il las pe mana profesionistilor, am un par in 5-6 nuante ( nu exagerez) si niciodata nu imi iese o culoare uniforma.
    Iti sta super, imi place si poate pe viitor voi incerca si eu aceasta vopsea

Lasă un răspuns