Dental One Center evidentiaza frumusetea naturala

Ni se intampla tot mai des sa observam persoane care au cam exagerat fie cu o dantura extrem de alba, fie cu buze de ratusca, ori “mici“ modificari estetice in zona faciala care, in viziunea lor, le confera cea mai buna versiune a propriei persoane. Ceea ce nu stim insa este faptul ca frumusetea este apreciata atunci cand este naturala, iar eforturile de a o obtine nu sunt extrem de vizibile. Se pare ca multi au uitat zicala “less is more“ si fac exces de `extra`, in speranta ca vor iesi in evidenta si vor avea succesul mult ravnit. Insa toate aceste aspecte nu le sunt asa benefice pe cat se crede 🙂
Daca ma urmariti pe Instagram (iar daca nu, va incurajez sa o faceti aici: @voxofvanity), cu siguranta ati vazut la Stories sau chiar prin postarile mele recente, ca am participat marti, 11 aprilie, la un fel de bloggers`s brunch, asociat evenimentului organizat de Dental One Center din Bucuresti.

Scopul acestei intalniri a fost, in primul rand, desfasurarea unei `conferinte` -ca sa zic asa-, pe tema frumusetii naturale, unde dr. Remus Stratulat (medic specialist in estetica dentara) si Dr. Viviana Iordache (specialist in dermatologie clinica & estetica) ne-au prezentat o serie de aspecte ce tin de frumusetea naturala atunci cand vine vorba de tratamentele estetice dentare sau faciale.
Specialistii au anuntat: aspectul cliseic „de papusa Barbie” nu mai este la moda, aceasta imagine „de plastic” fiind inlocuita cu frumusetea naturala evidentiata prin metode noi de ingrijire. Indiferent de ramura medicala, stomatologie sau estetica faciala, tehnologia promoveaza tratamente pentru sanatate care te fac sa fii mai frumoasa.„Alegem sa refuzam pacientii care isi doresc dinti mult prea albi, pentru ca dupa procedura nu mai e cale de intoarcere – este valabil in cazul fatetelorDintii in starea lor naturala nu sunt de un alb plastifiat, ci mai mult de o nuanță sidefie de perle. Alegeti o nuanta asemanatoare cu albul dintilor din copilarie si nu optati pentru nuante mai deschise de atat”, afirma dr. Remus Stratulat, medic estetica dentara in cadrul Clinicii Dental One. In prezent, specialistii se axeazape tehnici de estetica dentara si esteticafaciala, menite sa pastreze structura naturala a fetei.
dental-one-203
Iar, in urma discutiilor avute, trebuie sa avem in vedere urmatoarele aspecte:

4 greseli de albire a dintilor:

  1. Albirea cu pasta de dinti. Nu utilizati produse de albire in fiecare zi, deoarece aceastea vor duce la deteriorarea excesiva a smaltului dintilor si la sensibilitate crescuta.
  2. Dintii pot avea nuante diferite. Din cauza cariilor, dintii isi pot modifica culoarea, de aceea, inainte de albirea dentara este necesara tratarea acestora si in general un consult stomatologic care sa asigure o buna sanatate orala.
  3. Achizitiile prin intermediul internetului. Nu este indicat sa folositi produse la intamplare, pentru ca utilizarea incorecta poate cauza probleme gingivale sau de structura a smaltului.Chiar daca pare ca economisiti bani,  veti obtine rezultate nedorite si va poate fi afectata sanatatea orala.
  4. Dependenta de albire. Dependenta de proceduri de albire va vor face dintii mai putin sanatosi, iar culoarea lor nu va fi naturala, ci va avea un efect fortat. Acesta nu este efectul la care oamenii viseaza atunci cand recurg la aceste modalitati de albire.

5 greseli de estetica faciala:

  1. Buze supradimensionate. Buzele pot capata un aspect de plastic atunci cand este injectata prea multa substanta si pot forma denivelari sau umflaturi.
  2. Caderea pleoapelor. Dupa tratamentul cu botox, daca s-a folosit o cantitate mult prea mare, pot aparea reactii neplacute, mai ales la nivelul ochilor. De cele mai multe ori, acestea apar la nivelul fruntii si a sprancenelor, care fac ca pleoapele sa se simta grele si sa aiba un aspect lasat.
  3. Trasaturi faciale asimetrice. Se intampla ca din cauza unui exces de botox injectat in anumite zone ale fetei sa se schimbe total trasaturile fetei, fapt ce poate crea asimetrii inestetice.
  4. Zambet stramb. Atunci cand in muschii care controleaza forma gurii sunt injectate cantitatinepotrivite de botox, zambetul se trage in sus sau in jos. De obicei, acest lucru este mai usor de observat atunci cand fata este in miscare, dar nu intotdeauna.
  5. Lasarea trasaturilor pe o parte. Din fericire, acest lucru este rar. De obicei, se produce atunci cand substanta este injectata in jurul pometilor, facand camuschii pleoapei sau cel din coltul buzei sa migreze.


Evenimentul a fost unul foarte dragut, insotit de un soare bland si de bloggerite interesate de a promova frumusetea autentica. Ma bucur ca am avut onoarea de a fi invitata si astfel am si cunoscut sau revazut si alte fete pasionate din blogosfera. Imediat dupa, mi-am spus ca trebuie neaparat sa-mi fac si eu o programare la dl. dr. Remus Stratulat, pentru ca dantura mea sa se bucure atat de noile tendinte ale momentului, cat si de o consultatie complexa.

Today changes with you! :)

XoXo, Ale

Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity

Thank you so much!

22 de gânduri despre “Dental One Center evidentiaza frumusetea naturala

  1. Din fericire ma bucur de gene bune in ceea ce priveste dantura. O si intretin insa doar cu spalat zilnic seara si dimineata si rareori folosesc ata dentara. In rest control de rutina anual la dr pentru a depista eventuale probleme la timp.

  2. Frumusetea naturala nu cred ca a fost vreodata depasita de vremuri. Ci doar a asteptat cuminte ca efectul plasticului sa faca victime suficiente pentru ca oamenii sa-si dea seama ca nu-i bine.
    Intalniri de genul celei prezentate în articol, ar trebui făcute mai des!

  3. Foarte bune sfaturile oferite. Partea cu albirea zilnică ce duce la deteriorarea excesiva a smaltului dintilor si la sensibilitate crescuta am trăit-o și eu. Mi-aș fi dorit să fi aflat de ea acum 2-3 ani, dar am aflat-o pe propria piele că nu e indicată.

  4. Este foarte important sa te dai pe mana unui profesionist. Super tare evenimentul Mi-ar fi placut sa pot fi prezenta si eu. MI-ar fi placut si mai mult sa te cunosc personal

Lasă un răspuns