Revigorarea tenului in doar 3 pasi

Un weekend relaxant este acela in care poti obtine cateva ore doar pentru tine, pe care sa le transformi intr-un adevarat ritual de ingrijire. Cum timpul trece extrem de repede, iar noi, din aceasta cauza tindem sa neglijam ingrijirea tenului, pielea noastra are de suferit. Iar de cele mai multe ori observam acest aspect cand cu greu o mai putem ajuta. Chiar daca aceste lucruri negative nu se vad imediat, in timp faciliteaza imbatranirea, exfolierea tenului, precum si aparitia ridurilor. Desi tenul meu nu a ajuns (inca) la aceste situatii complexe, mai sunt zile cand il simt foarte uscat, deshidratat si descuamat. Am incercat sa stau departe de produsele ce au in compozitie substante nocive si am lasat pielea sa respire. Cand imi mai aduceam aminte, aplicam doar ulei de cocos pentru netezire.

Insa, chiar si asa, tenul meu era uscat si eu nu-i puteam veni in ajutor. Am inceput sa ma documentez, sa citesc mai multe review-uri ale colegelor din blogosfera si chiar am incercat si cateva masti- atat handmade, cat si pe cele din comert, de la 7th Heaven si Garnier. Cu toate acestea, rezultatele multumitoare au intarziat sa apara in cazul meu. Am incercat, de asemenea, sa beau mai multa apa, sa mananc mai sanatos si sa elimin zaharul din alimentatie. Pot spune ca dupa aceste decizii, tenul meu incepea sa se refaca, insa nu in totalitate.

Zilele trecute, cand tot rasfoiam internetul, am aflat despre Crema pentru masaj facial cu efect regenerator si de intretinere cu extract de scortisoara si curmale de la Ayurmed. Nu stiu daca va amintiti, insa intr-un articol trecut va vorbeam despre Spirulina de la aceasta firma, de care am fost foarte multumita. Asa ca, am studiat atent ingredientele din compozitie, am mai citit cateva pareri si m-am gandit sa-i dau o sansa. Pe site se gaseste la pretul de 18 lei, iar daca o comandati in aceasta perioada, veti beneficia de oferta 2+ 1 gratis.

Descrierea oficiala a produsului:

Crema pentru masaj facial cu efect regenerator si de intinerire

Tip de ten: toate tipurile de ten, ten obosit fara vitalitate.

FACIAL MASSAGE CREAM este o crema cu extracte din plante care hraneste pielea obosita si deshidratata aceasta devenind ferma, cu un aspect stralucitor. Datorita consistentei grase se absoarbe incet, motiv pentru care este ideala pentru orice tip de masaj. Extractul din scortisoara, care contine minerale si uleiuri esentiale, stimuleaza circulatia sanguina de la nivelul epidermei, reduce ridurile fine si formeaza un strat protector pe piele. De asemenea, are efect antiinflamator si antibacterian, fiind util in combaterea iritatiilor, precum si a altor afectiuni ale pielii. Uleiul din germeni de grau este o sursa extraordinara de antioxidanti si fitosteroli fiind un elasticizant remarcabil recomandat pentru prevenirea imbatranirii pielii si pentru proprietatile de tonifiere ale acestuia.

Extractul din curmale contine foarte multi antioxidanti care protejeaza celulele de stresul oxidativ prevenind imbatranirea prematura a pielii. Vitamina A prezenta in mod natural in extractul din curmale, are o eficienta recunoscuta in prevenirea aspectului tern al pielii si aparitia petelor. Vitamina A si acizii grasi refac bariera lipidica a pielii, regleaza secretia de sebum si mentin hidratarea acesteia. Combinatia de ulei de germeni de grau si extract din curmale, datorita proprietatilor antioxidante, contribuie la protectia pielii impotriva factorilor externi, stimuleaza circulatia sangelui si a limfei, tesuturile sunt mai bine oxigenate, activand astfel si eliminarea toxinelor. De asemenea, stimuleaza productia de colagen si elastina, tenul devenind mai ferm.

Experienta mea & Mod de utilizare:

Dupa ce mi-am curatat tenul utilizand doar sapunul lichid de la Dove, am aplicat o cantitate medie de crema pe fata uscata (&curata), folosind miscari circulare. Am masat bine crema pana cand am simtit ca aceasta a intrat bine in piele si am stat asa aproximativ 5-10 minute. Pe cutie nu scrie cat timp trebuie lasata sa actioneze, insa eu asa am considerat ca e mai ok pentru pielea mea. Apoi, cu ajutorul unei dischete demachiante imbibate in apa calduta, mi-am curatat fata. Ma asteptam ca aceasta crema de masaj sa aiba o aroma intensa de scortisoara, insa nu a fost deloc asa. Ea are un parfum discret, delicat, aproape insesizabil, asemanator cu cel al binei – cunoscute creme de la Nivea.


Deci, recapituland:

  1. Aplici crema pe fata curata;
  2. Masezi crema cu miscari circulare pana aceasta intra in piele;
  3. Iti cureti fata cu o discheta demachianta imbibata in apa calduta.

Mi-a placut aceasta crema pentru masaj facial, intrucat nu mi s-a parut ca incarca tenul. In plus, dupa utilizarea ei, am simtit ca pielea mea este mai neteda, luminoasa, iar zonele descuamate pareau a se reface, fiind aproape insesizabile. Voi folosi in continuare acest produs si voi reveni cu un Update pentru a va tine la curent cu evolutia ei. Daca doriti sa o achizitionati, o puteti face si de AICI.

Today changes with you! :)

XoXo, Ale

Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity

Thank you so much!

 

24 de gânduri despre “Revigorarea tenului in doar 3 pasi

  1. Abia astept sa am si eu timp sa merg la un masaj si un tratament facial, si rabdare sa am sa stau acolo. Dar e necesar si recomandat.

  2. Este o crema foarte faina, mie imi place ca nu are miros putternic si nu se absoarbe repede in piele si masajul se poate face in voie.

  3. Foarte rar imi fac masaj facial si de obicei, cu o crema de zi sau de noapte, ce imi e mai la indemana. Desi mereu mi-am dorit sa fiu mai responsabila si sa fac asta mai des. O crema speciala pentru masaj facial pare solutia ideala: simplu si usor.

  4. Cred ca o sa o testez si eu curand mai ales ca am vazut ca are un pret foarte mic :). In plus oriunde ma uit fad pareri pozitive despre ea.

Lasă un răspuns