GirlsTalk: De unde imi cumpar rochite online

„- Auzi, draga? Tie ce iti place la rochia asta?

– Persoana care o poarta!”

Rasfoiesti zeci magazine prin mall, mai pierzi si ore bune pe drum si nici nu gasesti ceea ce cauti. Ba mai mult, maine o iei din nou de la capat – doar ca te inarmezi cu mai multe rabdare. Si o vei pierde imediat si pe aceasta. Asa suntem noi, mereu perfectioniste si analizam fiecare detaliu in parte, scotandu-l din peisaj si pierzand, de fapt, vederea in ansamblu. Recunosc, eu fac asta mereu. Iar atunci cand e vorba despre un eveniment, imi place sa planific totul, pana la ultimul milimetru, cu destul de mult timp inainte.

La aproximativ 80% din evenimentele la care am participat (incluzand aici si petreceri, majorate, baluri, etc) mi-am ales outfitul cu mai mult de o luna inainte. Pana nu probam de o suta de ori tinuta pentru a fi sigura ca totul este ”on point” nu aveam liniste. Chiar si rochia de la banchetul de absolvire – eu mi-o cumparasem cu trei luni inainte de ”marele eveniment”. Nu stiu voi, insa eu foarte rar mi-am gasit tinuta perfecta intr-un magazin fizic… Sau poate ca s-a intamplat de cateva ori, insa foarte rar. In rest, toate rochitele si rochiile mele sunt de pe internet. Bineinteles, ca orice om sceptic, am avut retineri la inceput, cum ca ceea ce voi comanda nu va arata exact ca in fotografia de pe site, fie ca nu mi se va potrivi, fie ca nu mi se asaza bine & etc. Toate astea pana cand m-am hotarat sa pun punct acestor stereotipuri. Pana la urma, daca nu iti place lucrul comandat,  il poti returna iar situatia e rezolvata.

Faza cu returnatul poate fi putin mai dificila daca magazinul nu este din Romania, ci de prin afara (precum China). Desi, chiar si asa, eu nu am intampinat dificultati sau dezamagiri in urma comandarii hainutelor de pe internet. Totusi, daca nu dorit sa riscati, puteti comanda de pe site-urile romanesti, care mai mereu au lucruri foarte dragute si la preturi mult mai accesibile fata de cele de prin mall-uri. Probabil stiti deja obsesia mea pentru magazinul Bonprix, de pe care imi comand mai mereu tot felul de haine, accesorii si incaltari extrem de chic. In plus, cam in fiecare perioada au reduceri la produsele de sezon si poti gasi mereu oferte avantajoase. Imi place ca pe site-ul lor gasesc lucruri de calitate, care mereu arata ca in poza din descriere, uneori sunt chiar mai frumoase.

Cum tot vorbeam la inceput despre stradania de a gasi rochita perfecta pentru un eveniment, pot spune ca prin intermediul internetului imi gasesc mult mai usor piesele vestimentare care imi plac. Nu a trecut nici macar o luna de la ultima mea comanda de pe Bonprix, ca eu am si pus ochii deja pe cateva rochite foarte dragute, perfecte pentru acest sezon.  In mod special mi-au atras atentia acestea de mai jos, mai ales modelele cu accente de primavara, in culori vibrante. Imi place ca au lungimea perfecta, pe care eu o gasesc cu greu de altfel, in sensul ca nu sunt nici prea lungi si nici prea scurte – intr-un cuvant: perfecte.

Initial mi-am spus ca voi mai amana momentul de comanda, insa am vazut ca au 20% reducere pentru lucrurile din noua colectie si nu am putut rezista. In plus, cine ar vrea sa poarte de Paste o rochita care nu e acum in trend?!?

Pentru a vizualiza colectia da click pe imaginea de mai sus sau AICI.

Today changes with you! :)

XoXo, Ale

Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity

Thank you so much!

19 gânduri despre “GirlsTalk: De unde imi cumpar rochite online

    1. Multumesc mult, draga mea! Mai am si momente cand las pe ultima suta de metri tinuta pentru un eveniment, dar mi se intampla sa nu fiu asa multumita de alegerea facuta :))
      O zi frumoasa 🙂

  1. Trebuie sa incep sa caut rochite dragute pentru evenimentele din acest an. Nici nu stiu ce as vrea. Ma gandesc la un verde frumos si la un albastru ca cerul senin. O sa ma uit pe site sa vad ce ofera.

Lasă un răspuns