medik-on.ro – O farmacie cum toate ar trebui sa fie

De cate ori ati cautat pe internet medicamentele de pe reteta prescrisa de medic spre a afla atat pretul, cat si alte informatii utile, insa nu ati gasit mare lucru? De cate ori ati avut nevoie urgenta de un anumit unguent insa nu aveati suficient timp pentru a-l cauta in farmacii? Va spun eu, de foarte mult ori. Timpul inseamna bani, iar noi nu ne permitem sa-l irosim.

Am descoperit recent farmacia online medik-on.ro, o adevarata salvare de timp si bani pentru toti dintre noi. Pe langa preturile mici si ofertele promotionale din fiecare luna, aceasta prezinta o intreaga varietate de medicamente, dermatocosmetice, produse de ingrijire personala si chiar jucarii pentru cei mici. De asemenea, exista si categoria ”Mama si copilul” in care mamicile pot gasi orice au nevoie: de la lucrurile necesare pentru bagajul de maternitate, pana la acele medicamente necesare tratarii diverselor afectiuni ale bebelusilor (precum cele digestive).

Eu am descoperit tot la aceasta farmacie online si categoria ”Terapii naturiste”, unde se gasesc tot felul de produse naturale, pe baza de plante, precum ceaiuri, siropuri, unguente. Tot de aici puteti achizitiona si produsele de la Solaris, la un pret mult mai mic fata de cel din plafar sau chiar din hypermarket-uri. De asemenea, in partea de jos a paginii, puteti solicita ajutorul personalului, chiar live, avand posibilitatea de a primi un raspuns imediat privind nelamuririle dvs legate de anumite produse.

Plata comenzii se poate efectua atat online, cu cardul, cat si atunci cand soseste coletul. La sectiunea ”Legaturi rapide” puteti gasi foarte usor toate informatiile de care aveti nevoie.

Eu ma bucur ca am descoperit aceasta farmacie online si cu siguranta voi salva mult mai mult timp de acum incolo.

Today changes with you! :)

XoXo, Ale

Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity

Thank you so much!

12 gânduri despre “medik-on.ro – O farmacie cum toate ar trebui sa fie

  1. Farmaciile au preturi bune si tot felul de oferte la dermato-cosmetice si la produse naturiste. Daca le pot verifica si gasi online e si mai bine!

  2. Este o treaba buna, desi nu am apelat niciodata la astfel de caz. E de luat in seama si voi incerca sa ma orientez mai mult spre aceste servicii

  3. La farmacia la care dau eu comanda dde obicei nu livreaza medicamentele prin curier, nu stiu de ce vor sa te duci direct la ei in farmacie dupa ele, o porcarie totala. In schimb ii folosesc pentru cosmteice si plafar. Am intrat pe medikon si cele 2 medicamente pe care le folosesc eu cel mai des nu sunt pe stoc :))) si nici nu pot sa vad preturile. dar o sa mai intru, sa vad daca apar, s fac o comparatie.

Lasă un răspuns