iWHITE2 INSTANT review

Se spune ca zambetul este cel mai frumos accesoriu al femeii. Cu totii ne dorim o dantura imaculata si cautam tot felul de trucuri pentru a o avea perfecta. Insa cate din toate acestea sunt si eficiente? Intrucat albirea dintilor la stomatologie este atat costisitoare, cat si periculoasa pentru smaltul acestora, am renuntat la aceasta idee. Acum cateva saptamani am primit spre testare, din partea BUZZStore si iWhite – Sensiblu Romania, un kit special de albire a dintilor, mai exact iWHITE2 INSTANT.


Minunatul kit de albire a dintilor continea:

  • 1x kit de albire dentara iWhite2 Instant
  • 1x Apa de gura iWHITE2 INSTANT
  • 1x pasta de dinti iWHITE INSTANT
  • 5x vouchere cu discount de 20% reducere pentru prieteni, valabile in farmaciile Sensiblu,
  • 1x Ghid de BUZZ

iWhite Instant2 se bazează pe o tehnologie triplă de albire a dinților care este nouă, unică și albește dinții instant cu până la 8 nuanțe, întărește structura dinților și reface smalțul. Efectul va fi vizibil imediat după prima aplicare! Acest sistem, într-un singur pas este ușor de purtat și utilizat și va înlătura activ petele de pe dinții voștri. Produsul este compus din 10 benzi subțiri și flexibile pentru a asigura confortul și performanța maximă. Nu este nevoie să curățați sau să fierbeți benzile sau să vă chinuiți cu seringi sau periuțe. Benzile de albire iWhite Instant2 au o mărime universală și sunt împachetate individual. Acest tratament de acasă trebuie să fie purtat doar 20 de minute pe zi pentru rezultate instant și dinți cu până la 8 nuanțe mai albi. Produsul poate să fie utilizat 5 zile consecutive pentru rezultate și mai incredibile sau din când în când, atunci când este necesar. S-a dovedit clinic că iWhite Instant2 este poate fi utilizat în siguranță și are un efect instant.


Pe parcursul unei luni de zile am utilizat produsele din kit si mentionez ca sunt multumita de rezultat. Evident ca marea atractie din tot kit-ul erau  cele 10 benzi cu lichid de albire. Ele sunt foarte usor de utilizat, in sensul ca nu trebuie sa le umpleti cu gel, ele continand deja acea substanta ”miraculoasa”. Trebuie mentionat faptul ca acestea nu contin peroxid de hidrogen, deci nu afecteaza smaltul dintilor. La inceput am fost putin sceptica, intrucat am dantura extrem de sensibila si mai mereu ma confrunt cu sangerari gingivale. Nu am intampinat insa probleme in timp ce am utilizat aceste benzi.

In urma folosirii acestui kit am observat cum dintii mei au devenit mult mai albi, iar petele sau chiar tartruul au fost eliminate complet. Rezultatele sunt sesizabile si chiar ma bucur ca am avut oportunitatea de a incerca acest kit de albire. Este intr-adevar de mare ajutor atunci! Il recomand cu drag.

Voi l-ati incercat?

Daca vrei sa participi la Campaniile organizate de BUZZStore si sa primesti gratuit produse spre testare, te poti inscrie AICI.

Today changes with you! :)

XoXo, Ale

Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity

Thank you so much!

20 de gânduri despre “iWHITE2 INSTANT review

  1. Nu l-am incercat pana acum, doar i-am dat tarcoale sa zic asa. Mereu m-a tentat, mereu mi-a fost teama sa nu se intample ceva. La fel ca si tine si eu am dantura sensibila si nu voiam s-o fac mai varza ca acum. 🙂

  2. Se pare ca este unul dintre produsele care si face ce promite.Diferenta este vizibila iar explicatiile tale sunt foarte utile.

  3. Am folosit si eu acest kit. Dintii mei s-au albit cu aproape 2 nuante, la tine se vede mai bine diferenta. Am observat totusi ca la mine, dintii par sa se albeasca mai mult de la jumatatea dintilor in sus pe maxilarul inferior si invers, pe maxilarul inferioar jumatatea de jos. Probabil are ceva a face cu distribuirea substantei de albire pe suprafata dintilor, nu stiu ce sa zic, la tine vad ca e uniforma culoarea.

  4. Probleme cu dantura am si eu si chiar ma gandeam daca doctora mea va fi de acord sa le folosesc.
    Am programare in curand la dentist si voi afla.
    Aceste benzi mi se pare extrem de utile!

  5. As fi vrut sa ma inscriu si eu dar sunt foarte rusinata de conditia dintilor mei, mai ales din cauza ca am strungareata care nu mi permite sa fac poze zambind cu gura deschisa dar sa stii ca vreau neaparat sa l incerc.

  6. Chiar se vede diferenta! Am testat si eu kit-ul iWhite2 Instant si mi-a placut mult! Dintii mei sunt mai albi si mai stralucitori si desi sunt sensibili,nu au fost afectati,deoarece produsul nu contine peroxid de hidrogen si mi se pare un mare plus.

Lasă un răspuns