Parisian Vibes in Bucharest – OOTD

Cateodata ai impresia ca esti singur intr-o multime, insa acest lucru nu te sperie, ci din contra, te determina sa vezi lumea asa cum iti imaginezi tu. Bucurestiul, sau Micul Paris – dupa cum mai este cunoscut, e cu adevarat un oras frumos. Are cladiri care se pierd prin pufosii nori si stradute pietruite ce doresc a se uni cu centrul Pamantului. Este un oras cu o esenta aparte, incarcat cu energie pozitiva de la oamenii frumosi care au venit aici urmandu-si visurile. In jurul tau sunt cei care isi urmeaza calea si-si nutresc propriile sperante spre realizarea idealului bine gandit. Cred ca aici vii cu un scop, chiar daca la inceput nu stii exact care e acela; pe parcurs oricum iti dai seama ce iti doresti sa faci cu adevarat. Rasaritul te incarca cu optimism si te pregateste sa infrunti toate obstacolele din ziua respectiva; iar apusul te face sa constientizezi importanta zilei ce tocmai a trecut. Astazi nu esti cine ai fost ieri si cu siguranta nu cine vei fi maine pentru ca ai mereu sansa de a o lua de la inceput si de a te reinventa: chiar daca e miercuri, chiar daca e ora 16. Viata se schimba atunci cand tu hotarasti. Intr-un oras atat de mare cu multe imbolduri de ambitie iti doresti sa tintesti cat mai sus. Inveti sa ai incredere in tine, sa te dezvolti frumos, sa cunosti persoane exceptionale, sa gresesti, sa-ti repari erorile si sa fii cea mai buna varianta a ta. Esti mereu atat cat consideri tu ca valorezi, iar nimeni nu poate contesta acest lucru.
Asemanarea cu Parisul deriva din design-ul elegant al cladirlor, al Centrului Vechi, dar mai ales din tinutele chic ale oamenilor care colinda voiosi, cu flori in mana, stradutele pavate cu piatra cubica. Atmosfera de primavara e intraductibila si e imposibil sa nu te simti bine aici. Soarele din ultimele zile mi-a permis sa port un outfit chic, cu putine tente de toamna. Ador aceasta nuanta de burgundy, dar si acest crem-auriu al gentii. Tinuta purtata de mine ma duce cu gandul la Paris, iar intreaga reverie e completata de acesti superbi ombre stiletto:

 

Palarie – Stradivarius

Vesta Blana – Romwe

Pulover Burgundy – AICI

Geanta – AICI

Jeans – Bershka

Ombre Stilettos – Vices

Today changes with you! :)

XoXo, Ale

Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity

Thank you so much!

15 gânduri despre “Parisian Vibes in Bucharest – OOTD

  1. Mereu mi-au placut tinutele tale si nu ar fi avut cum sa nu imi placa si asta, mai ales ca imi plac nuantele alese, vestuta de blana, iar geanta, pentru faptul ca are lant pentru mine restul nici nu mai conteaza. Esti o frumoasa

  2. Nu stiu cum , dar de fiecare data reusesti sa ma surprinzi in mod placut. Imi plac foarte mult tinutele tale, iar pozele, ca de fiecare data, sunt bestiale.

  3. Imi plac foarte mult atat tinuta ta cat si pantofii. Mi-ar placea foarte mult sa pot purta astfel de pantofi, dar la cat de prost stau eu la capitolul mers pe tocuri mai bine raman la platforme.

Lasă un răspuns