Siropuri de la Faunus Plant – Sanatate la sticlute de 200ml

Sanatatea este cel mai pretios lucru pe care-l avem. De cele mai mult ori apreciem valoarea acesteia doar dupa ce o deterioram prin propriile actiuni, si abia dupa acordam o adevarata importanta acesteia. Eu sunt de parere ca prevenirea afectiunilor ce tin de sanatate este mult mai importanta decat vindecarea in sine. Doar ca multi nu intelegem mare lucru prin ”prevenire” – cand sa incepem, cum si ce sa utilizam? Sunt total impotriva administrarii de medicamente ”dupa ureche”, insa sunt adepta suplimentelor alimentare naturale care ne protejeaza sanatatea. Astfel, astazi va voi vorbi despre cum va puteti proteja si totodata ajuta organismul sa fie mereu sanatos si sa nu intampinati probleme.


Cu siguranta ati auzit de Faunus Plant, o firma romaneasca ce realizeaza produse 100% naturale, pe baza de plante, facute manual. Ei au un portofoliu divers de produse, de la tincturi, siropuri si ceaiuri, la unguente, uleiuri esentiale de masaj si balsam de buze. Stiam de aceasta firma, iar la inceput achizitionasem doar plante de ceai de la ei. In general produsele lor se gasesc la plafar, insa doar o parte. Daca sunteti din Bucuresti, treceti pe la plafarul din incinta magazinului Bucur Obor si gasiti acolo cred ca toate produsele lor. De asemenea, puteti face si comenzi online AICI.

Problemele cu care ma confrunt de ceva timp sunt imunitatea scazuta, lipsa de vitamine & Calciu, lipsa poftei de mancare, anemie, etc. Bineinteles ca pentru toate acestea am folosit in timp diverse remedii, insa nimic nu mi-a oferit rezultate multumitoare. Timp de o luna insa am folosit cateva produse naturale de la Faunus Plant, mai exact cateva siropuri din plante cu proprietati diverse.

1. Sirop Vitaminizantus 

Proprietăți: vitaminizant, imunostimulator, antianemic.

Recomandări: avitaminoze, anemii, astenie, inapetenţă, prevenirea răcelii şi gripei, oboseală, convalescenţă, sensibilitate la infecţii.

Contribuie la:
– creşterea capacității de autoapărare și a rezistenței organismului
– refacerea organismului în perioadele de convalescenţă
– protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ

Produs 100% natural, obținut prin prelucrare manuală. Nu conţine conservanţi sau coloranţi artificiali.

Experienta mea: Acesta a fost primul produs incercat din cele comandate de la Faunus Plant si cred ca mi-a placut cel mai mult. In primul rand, mi-a atras atentia gustul, care nu este nici dulce, nici amar, ceva ce aduce a miere, insa nu asa proeminent. Eu luam cate o lingurita pe zi inainte de masa (3 lingurite/zi) si chiar simteam cum am mai multa pofta de mancare. Eu de obicei, in timp ce mancam, aveam niste dureri de stomac ce ma determinau sa renunt la macare, chiar daca inca aveam senzatia de foame. Ei bine, pe durata acestei luni cat am utilizat acest sirop, acele crampe s-au diminuat inca din primele zile de administrare. De aici deduc ca este benefic celor care au stomacul sensibil. Este un sirop destul de gros, asemanator celui pentru tuse. Cred ca voi reincepe curand cura cu acest sirop. Pret: 8,10 RON

2.Sirop Echinacea

Proprietăți: vitaminizant, tonic general, antiinflamator.

Recomandări: anemie, imunitate scăzută, adjuvant în timpul convalescenţei și a stărilor gripale.

Contribuie la:
– întărirea sistemului imunitar
– refacerea organismului în convalescență

Produs 100% natural, obținut prin prelucrare manuală. Nu conţine coloranți sau arome artificiale.

Experienta mea: Intrucat nu ma alimentez corect, organismul meu nu asimileaza suficiente substante active, vitamine & proteine din alimente. Intr-un timp, medicul meu de familie mi-a recomandat echinaceea pentru cresterea imunitatii. Am incercat o perioada o cura cu ceai de echinaceea, insa nu am fost consecventa si nu am observat mari schimbari. Asadar, m-am decis sa incerc acest sirop. La fel ca siropul preentat mai devreme, pe acesta de echinaceea in luam de 3-4 ori pe zi, de cele mai multe ori intre mese. Pret: 8,10 RON

3.Sirop Catina

Proprietăți: vitaminizant, tonic general.

Recomandări: anemie, imunitate scăzută, adjuvant în timpul convalescenței.

Contribuie la:
– întărirea sistemului imunitar
– refacerea organismului după boală
– îmbunătăţirea stării generale şi rezistenţei organismului

Produs 100% natural, obținut prin prelucrare manuală. Nu conţine coloranți sau arome artificiale.

Experienta mea: M-am bucurat sa vad ca acest sirop contribuie in primul rand la combaterea anemiei. Imi amintesc ca bunica mea mereu avea un borcanel cu miere si bobite de catina si ne dadea iarna cate o lingurita. Are exact gustul de catina, chiar si acea tenta usor acrisoara. Contribuie la cresterea imunitatii, fiind perfect pentru perioadele reci sau chiar cele in care sunt schimbari bruste de temperatura. Sincera sa fiu, nu am facut exact o cura de o luna, intrucat deja le luam pe celelalte. Insa, obisnuiam sa-l iau tot de 3-4 ori pe zi, intre mese. Pret: 8,10 RON

4.Sirop Respiratorus

Proprietăți: expectorant, antitusiv, antispastic, antiinflamator, antiseptic. Recomandări: tuse convulsive, spastice şi asmatice, gripe, răceli, bronşite, laringite.

Contribuie la:
– funcționarea normală a aparatului respirator
– îmbunătăţirea capacităţii respiratorii
– reducerea disconfortului care apare la nivelul căilor respiratorii

Experienta mea: Acest sirop este perfect pentru a fi administrat mai ales in acele perioade reci in care cu totii suntem predispusi la a raci. Acum cateva zile ma confruntam cu un inceput de raceala, mai exact o tuse ocazionala, care ma pregatea de o viroza. Ei bine, nu a fost cazul, pentru ca am luat cate o lingurita de sirop Respiratorus inainte de masa. Am observat inca din primele zile ca are efect antiinflamator, aspect ce se vede chiar rapid. E bine sa avem un asemenea produs in casa, la indemana, intrucat este un bun adjuvant impotriva gripelor, racelilor, bonsitelor. Pret: 8,10 RON

5.Sirop Macese

Proprietăți: vitaminizant, reconfortant, tonic general. Recomandări: anemie, imunitate scăzută, astenie, lipsa poftei de mâncare.

Contribuie la:
-creşterea capacității de autoapărare și a rezistenței organismului
-refacerea organismului în perioada de convalescență

Mod de administrare: Adulți: Câte o lingură (15ml) de sirop, de 3-4 ori/zi. Copii: Câte o linguriţă (5ml) de sirop, de 3-4 ori/zi.

Durata unei cure recomandate: Se recomandă administrarea produsului în cure de 6-8 săptămâni sau înaintea și în timpul perioadelor cu risc crescut de îmbolnăvire.

Contraindicații: Diabet zaharat, alergie la oricare dintre componentele produsului.

Experienta mea: Cred ca acest sirop are efectele similare cu cele de Catina si Echinaceea, insa, bineinteles, difera gustul. Bogat in extras de macese, acest sirop intareste sistemul imunitar si contribuie la o buna functionare a organismului. Daca nu va plac macesele, gustul acestui sirop nu va va impresiona. De asemenea, acestea contin minerale ca: magneziu, potasiu, sodiu, dar si substante puternic detoxifiante care inlatura radicalii liberi si stresul oxidativ. Pret: 8,10 RON

6.Sirop Patlagina

Proprietăți: expectorant, emolient, antispastic bronșic, ușurează simptomele răcelii. Recomandări: tuse, gripe, astm bronșic.

Contribuie la:
– funcționarea normală a aparatului respirator
– îmbunătățirea capacității respiratorii
– reducerea disconfortului care apare la nivelul căilor respiratorii

Produs 100% natural, obținut prin prelucrare manuală. Nu conţine coloranți sau arome artificiale.

Experienta mea: Imi amintesc ca atunci cand eram mica parintii imi dadeau sirop de patlagina pentru a scapa de tusea productiva. Acest sirop amelioreaza simptomele racelii si este remediul perfect pentru tuse. Are efecte similare siropului Respiratorus si are in compozitie extract de Ptlagina circa 40%. La fel cum v-am obisnuit, se administreaza 3-4 lingurite de sirop pe zi. Pentru rezultate superioare, se recomanda folosirea in asociere cu Ceaiul Respiratorus.  Pret: 8,10RON

Voi ati incercat aceste siropuri? Dar produsele de la Faunus Plant in general?

Today changes with you! :)

XoXo, Ale

Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity

Thank you so much!

 
 

26 de gânduri despre “Siropuri de la Faunus Plant – Sanatate la sticlute de 200ml

  1. Siropuri nu am incercat inca de la ei, dar am acasa produse pe care le folosesc cu drag, cum ar fi: balsamurile de buze, crema cu galbenele si propolis + uleiurile de masaj si cele revitalizante. Faunus Plant are un portofoliu bogat, iar produsele sunt 100% naturale. Este un brand pe care il recomand!

  2. Ce dragut sunt ambalate, dar pacat ca au zahar. Sa speram ca in curand, tot mai multi vor renunta la zahar si vor introduce ceva natural, sanatos!

  3. Eu am o problema cu siropurile, nu le suport gustul, indiferent daca au gust bun sau nu. Probabil o obsesie. Insa le prefer sub forma de pastile. Acestea de la Faunus insa, arata tare dragut, cred ca pentru copii sunt ideale

Lasă un răspuns