Spirulina Star Ayurmed : Beneficii & Experienta personala

 

Ce este Spirulina?

Spirulina Star de la Ayurmed este un supliment alimentar 100% natural, din plante indiene, reprezentand  o sursa de vitamine, minerale, aminoacizi esentiali, necesari organismului compensand prin bogatul sau continut in nutrienti naturali, deficientele datorate dietei zilnice. Algele contin fier natural care are efect antianemic,in special pentru copii si batrani la care deficienta poate provoca perturbari asupra organismului. Spirulina scade nivelul seric al lipidelor totale, al colesterolului si glicemia la diabetici. Prin aportul de fibre vegetale, spirulina stimuleaza digestia, creste dinamica intestinala, contribuie la dezvoltarea florei intestinale si prin aceasta la reglarea digestiei.  (sursa: https://www.ayurmed.ro/products/Spirulina-Star.html)

Care sunt principalele beneficii?

1. Conține antioxidanți – Aceștia au rolul de a întări sistemul imunitar, îmbunătăţesc digestia, reduc senzaţia de oboseală, au efect detoxifiant, sporesc nivelul de energie, reglează pofta de mâncare, menţin funcţiile cardiovasculare, reduc inflamaţiile din corp şi pot fi foarte utile celor care suferă de alergii.
2. Bogată în betacaroten – Conține de 10 ori mai mult betacaroten decât morcovii, ceea ce face din aaceasta un aliat puternic împotriva radicalilor liberi, cei care cauzează îmbătrânirea celulară şi care favorizează apariţia diverselor probleme de sănătate.
3.Stimulează producția de insulină – Spirulina este chiar benefică pentru bolnavii cu diabet de tip 1. Prin consumul acesteia, ei sunt apăraţi de complicaţiile pe care le produce boala diabetică: gastrite, ulcere varicoase, orbire sau blocaje renale.
4. Diminuează oboseala – Terapia cu spirulină este recomandată mai ales în perioadele de efort intens,  atât fizic cât și şi intelectual. Rezultatul este evident încă după primele utilizări, astfel încât persoanele care urmează un ”tratament” cu acest supliment se simt mult mai in formă și dornice de a face mișcare sau de ce nu, pentru a munci mai intens, fără a se simți epuizate.
5. Bogată în proteine – De asemenea, spirulina de mare ajutor celor care doresc să-și dezvolte sau menţină musculatura, dar şi vegetarienilor, cărora refuzul de a mânca alimente de origine animală îi poate priva de necesarul de proteine. Spirulina deţine în proporţie de 85-95% proteine uşor de digerat, ceea ce o situează imediat după ou în topul alimentelor cele mai bogate în proteine.
6. Eficientă în afecţiuni cronice – Spirulina tratează cu succes diverse afecţiuni: este utilizată în scopul tratării anemiei, al gastritelor şi al altor procese inflamatorii, dar şi împotriva obezităţii şi a îmbătrânirii premature.
7. Adjuvant al covalescenței – Aceeaşi doză de comprimate este eficientă şi în perioadele de recuperare, după operaţii sau după traumatisme. În cazul vârstnicilor care se confruntă cu boli precum cardiopatia ischemică şi hipertensiunea arterială.
8. Remediu anticancer – Alga verde-albastră este folosită în contextul tratării bolilor maligne. Cele mai bune rezultate s-au obţinut în tratamentul diferitelor forme de cancer, mai ales cele ale organelor interne. Şi în tratamentul cancerului osos se obţin rezultate pozitive în 50% din cazuri.
9. Remediu antiinfecţios – Spirulina este recomandată și pentru tratarea tuturor formelor de infecţii virale şi microbiene.
10. Combate efectele dăunătoare ale radiaţiilor – Pe lângă toate aceste avantaje pe care le oferă, spirulina poate să combată, de asemenea, efectele dăunătoare ale expunerii la radiaţii. Muncitorii care au ajutat la izolarea reactorului nuclear de la Cernobîl, după accidentul din 1986, şi care au fost trataţi cu spirulină, şi-au recăpătat funcţiile organelor afectate, iar urina copiilor care au consumat zilnic 5 g de spirulină, timp de 20 de zile, a avut o reducere medie a nivelului de radioactivitate cu 50%, arată un studiu din 1991. (Sursa: adev.ro/mqa7uj, www.csid.ro)
https://giphy.com/gifs/pills-iS1yHiF5zakOk

Cum se administreaza Spirulina Star de la Ayurmed?

Se administrează un comprimat  cu o jumătate de oră înainte de masă, de trei ori pe zi, timp de 3 luni. Ea reduce pofta de mâncare, contribuind la scăderea în greutate. Datorită conținutului crescut în iod, spirulina contribuie la funcționarea glandei tiroide, reglând procesele metabolice și unele cazuri de hipofuncție tiroidiană. De asemenea, spirulina este suplimentul ideal pentru regimurile lacto-vegetariene sau alte regimuri restrictive, proteinele ușor asimilabile asigurând tot necesarul de aminoacizi esențiali.
Copii 7-14 ani: cate 1 tableta de 2 ori pe zi.
Adulti: cate 1-2 tablete de 3 ori pe zi.

Există contraindicații ale spirulinei?

Spirulina nu are contraindicații. Ea este însă nerecomandată in timpul tratamentului cu chimioterapice, deoarece este bogată în antioxidanți și poate proteja celulele canceroase de la distrugere. De asemenea, femeile însărcinate sau cele care alăptează trebuie să consulte medicul înainte de a lua acest supliment alimentar.

Ce preț are și de unde se poate achiziționa?

Un flacon de 50 de tablete este 14 RON, iar unul de 100 de tablete este 24 RON. Spirulina Star Ayurmed  se gaseste atat online AICI, cat si in magazinele fizice ( gasiti AICI lista ).

Experiența personală

Nu stiam de beneficiile acestui supliment, insa o data ce am inceput aceasta cura, rezultatele benefice nu au intarziat sa apara. Cred ca prima schimbare pe care am observat-o a fost faptul ca nu mai eram asa obosita, simteam ca am mai multa energie si aveam mereu dorinta de a face ceva. Am simtit o imbunatatire si la nivelul sistemului imunitar, intrucat mereu cand are loc aceasta trecere de la un anotimp mai rece spre unul mai cald racesc instantaneu. Zilele acestea, cand chiar au fost schimbari bruste de temperatura iar eu m-am imbracat de cele mai multe ori mult prea subtire pentru vremea de afara, nu am avut probleme cu raceala. De asemenea, am observat si o eficientizare a tranzitului, realizand ca spirulina chiar ajuta mult digestia.
Daca aveti nelamuri legate de acest supliment, puteti adresa o intrebare specialistilor de la Ayurmed chiar AICI.

Voi ati incercat acest supliment?

Today changes with you! :)

XoXo, Ale

Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity

Thank you so much!

 

13 gânduri despre “Spirulina Star Ayurmed : Beneficii & Experienta personala

  1. Principalul motiv pentru care Hondrocream este recomandata inclusiv de medici (chiar si din Romania) este acela ca ajuta foarte mult si la regenerarea articulatiilor si ligamentelor, indiferent de varsta. Utilizand Hondrocream in mod regulat o sa uitam complet care este varsta noastra reala, deoarece ne vom simti din nou ca la 20, respectiv 30 de ani. Uimitor! Desigur, crema poate fi aplicata chiar si de persoanele tinere, iar aici ne referim in special la sportivii care au suferit o accidentare si care isi doresc sa poata grabi recuperarea pentru a reveni la stilul de viata activ pe care l-au avut inainte. [url=https://recinziireale.com/medicamentul-hondrocream-romania-pareri-ale-pacientilor-posibilitatea-cumpararii-din-farmacii.html]https://recinziireale.com/medicamentul-hondrocream-romania-pareri-ale-pacientilor-posibilitatea-cumpararii-din-farmacii.html[/url]

Lasă un răspuns