Ready, set & go : Outfit de primavara

Voi ati vazut vreodata o femeie care sa fie multumita in totalitate? Nici eu. Si asta pentru ca atunci cand ea descopera profunzimea lumii in care traieste, e aproape imposibil sa se multumeasca doar cu acele conditii ale prezentului si asfel se gandeste la planurile de viitor, meditand deja la noile target-uri. Multi ne judecă de faptul ca noi nu traim prezentul, insa se inseala, caci prin prisma bucuriei pe care o simtim in prezent, ne gandim cum sa o perpetuam si pe viitor – sub forma altei realizari, bineinteles. Femeia este cea care poate sa sufere si sa se bucure in acelasi timp: problemele personale care o macina mereu si micile realizari de zi cu zi. Dar cine zicea ca e usor sa fii puternica? Desi face nopti albe incercand sa gaseasca solutii aparent inexistente pentru framantarile cotidiene, ea este capabila ca maine dimineata sa-si transforme fata plansa in cel mai luminos chip, isi ia tocurile preferate, alaturi de atitudinea senzuala, si este pregatita sa infrunte o noua provocare. De ce? Pentru ca femeia stie ca mereu este ceva de cucerit si nu se multumeste cu ce are deja. Ea este axata pe evolutie, progres si continua reinventare; actioneaza direct atunci cand simte ca trebuie sa faca ceva, iar „ce ar fi fost daca?” este inexistent pentru ea.
Astrele iti spun mereu ca viata ta e roz, iar tu, cu toate ca ai o vedere excelenta, o vezi mai mult in gri? Schimba-ti atitudinea, schimba-ti anturajul, recreeaza-ti viata si renunta la lucrurile negative din jur. In schimb, nu renunta la ceea ce te face fericita, cin din contra, administreaza-ti o supradoza. Citeste o carte buna (gasesti si pe blog cateva recomandari), urmareste un film, mergi sa descoperi locuri noi. Dar de shopping therapy ai auzit?
Primavara si aroma ei sau cum sa te deconectezi putin de la stresul cotidian: ghid ajutator sau cativa pasi usor de urmat. Mai intai iti iei cea mai trasnet tinuta din garderoba, te uiti de zece ori in oglinda, iti iei pantofii preferati si iei atitudine. Iti inviti cateva prietene la un pahar de vorba printr-un parc (daca esti din Bucuresti, parcul Carol e alegerea perfecta) si in timp ce le povestesti cam la ce te-ai gandit in ultima vreme, parca si te vizualizezi ca intr-un film. In sfarsit te poti analiza de la distanta si iti poti pune ordine in ganduri: stii cine esti, probabil nu cine ai fost ieri si cu siguranta nu cine vei deveni maine – pentru ca esti constienta de efortul pe care trebuie sa-l depui. Stii bine ca nimic nu e usor in viata, iar lucrurile care conteaza cu adevarat nu pica din cer. Asa ca te hotarasti ca esti mult mai puternica decat ieri, insa mai putin decat maine. Si astfel supravietuiesti. Si mai si arati bine in tinuta preferata care nu numai ca te face sa arati superb, ci si te determina sa-ti depasesti propriile limite.
Iar aceasta este tinuta mea:

Jacheta – Romwe

Pulover – AICI

Jeans – Bershka

Geanta – AICI

Botine – Stradivarius

Today changes with you! :)

XoXo, Ale

Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity

Thank you so much!

 

16 gânduri despre “Ready, set & go : Outfit de primavara

  1. Imi place cum ai ales sa porti puloverul. Atat el cat si geanta parca scoate mult mai bine in evidenta haina in nuanta asta de camel, atat de placuta.

  2. Sa stii ca de ceva timp nu mai cumpar haine inchise la culoare. Optez pentru culori extrem de vesele, optimiste!
    Iar acum ca e primavara, sa ne scoatem gentile colorate, pantofii colorati la vedere!

  3. Hei, ca bine zici. N-are legatura, dar ma gandeam ca primavara ar trebui sa fie anotimpul schimbarilor, nu stiu, ca la serpi si restul animalelor. Ei se schimba prin naparlire si la fel ar trebui sa facem si noi. 😉

Lasă un răspuns