Noutati de la Bottega Verde & Impresii dupa testare

Acum ceva timp mi-am spus ca ar trebui sa fiu mai cumpatata in ceea ce priveste cumparaturile online, asa ca am rasuflat adanc si am apasat pe butonul ”Plaseaza comanda”. Good job, girl! fiecare dintre noi a fost cel putin o data in aceasta situatie, hai sa recunoastem. Exact asta am facut acum cateva saptamani cand mi-am comandat cateva goodies de la Bottega Verde. Stiu ca v-am obisnuit cu produsele de pe acest site si tocmai de aceea astazi va voi prezenta cele mai recente achizitii ale mele. Curiosi?

Ei bine, mi-am dorit inca de cand am descoperit acest site un gel de dus cu o aroma intensa, dar mereu uitam, pierzandu-ma printre alte produse cosmetice. De data aceasta mi-am ales trei produs si am primit un sapun cu extract de struguri rosii drept cadou. Asadar, acestea sunt:

1. GEL DE DUS CU LAPTE DE COCOS (250 ML)

Aroma sa este divina! La inceput aduce putin a fresh, insa pe parcurs parfumul de cocos devine pregnant. Imi place mult consistenta acestui gel de dus, este foarte fina si cremoasa. Nu mi se pare ca face mult spuma, ci doar daca aplici mai mult produs. Imi place ca lasa pielea catifelata si parfumata, mirosul persistand cateva ore dupa dus. Fata de alte geluri de dus, acesta mi s-a parut mai special, in sensul ca nu are o aroma artificiala ce tinde sa devina dulce, ci una discreta chiar primavaratica. Pielea ramane fina si ma simt revigorata dupa ce il folosesc. Eu il recomand si cu siguranta ca il voi recumpara, insa poate nu aceeasi aroma intrucat doresc mereu ceva nou. Pret: 14 RON

2. SCRUB PENTRU CORP CU PUDRA DIN NUCI DE COCOS (150 ML)

Cred ca este pintre singurele scruburi pe care le-am incercat si nu mi-au iritat pielea. La inceput am fost putin sceptica vazand ca particulele exfoliante din acesta erau foarte mici si nu pareau a curata eficient pielea. Ei bine, m-am inselat! Scrub-ul este perfect pentru persoanele cu pielea sensibila, indepartand delicat impuritatile de la nivelul pielii. Are aceeasi aroma ca gelul de dus, lucru care imi place. Eu le folosesc impreuna si sunt multumita de rezultat. Nu cred ca voi renunta prea curand la acest scrub, dat fiind faptul ca mereu am cautat un produs de acest fel care sa mi se potriveasca. El costa 33 de RON si merita fiecare banut investit. Il recomand si pe acesta.

3. MASCA PEEL-OFF CU ACID GLICOLIC SI EXTRACT DE FRUCTE (100 ML)

Este o masca practica, de aplicat o data sau de doua ori pe saptamana, ideala pentru a indeparta impuritatile si celulele moarte de la suprafata tenului; formula pe baza de extracte de fructe, utilizeaza actiunea exfolianta a acidului glicolic, cel mai mic si cel mai activ dintre alfa-hidroxi acizi, avand capacitatea de a juca un rol exfoliant eficient, reinnoind delicat pelicula de la suprafata tenului, lasand fetei un excelent aspect luminos si uniform; ATENTIE: evitati zona din jurul ochilor; nu utilizati tratamente pe baza de acid gligolic in perioadele de expunere la soare; folositi un mod adecvat de protectie solara in timpul tratamentelor faciale cu acid gligolic.

Sfat: pentru persoanele care isi doresc sa aiba o piele “reinnoita”

Tipuri de piele: pentru toate tipurile de ten, cu exceptia celui sensibil

Cum actioneaza: exfolianta

Zona de aplicare: la nivelul tenului, cu exceptia conturului ochilor si al buzelor

Caracteristici: gel exfoliant, de culoare roz, care se aplica pe fata si, odata uscat, se exfoliaza ca o pelicula

Mod de utilizare: se aplica pe fata, o data sau de doua ori pe saptamana, un strat subtire de produs, evitand zona din jurul ochilor si a buzelor; dupa ce se usuca, masca se indeparteaza precum o pelicula, aceasta retinand impuritatile si celulele moarte

Aroma: prezinta un parfum fructat cu note de piersica si caisa, delicat si dulce

Consistenta: gel translucid

Descriere sintetizata: este o masca extrem de practica, de aplicat o data sau de doua ori pe saptamana, pentru a indeparta impuritatile si celulele moarte de la suprafata tenului

Ideal pentru: pentru toate tipurile de ten, mai putin pentru cel sensibil

Cui i se adreseaza: pentru persoanele care isi doresc un ajutor in privinta reinnoirii peliculei de la suprafata tenului

Experienta mea: Eu incercasem acum ceva timp o masca asemanatoare de la Avon, pe cea cu extract de caviar . Ce-i drept, nu ma daduse pe spate si astfel nu aveam asteptari prea mari de la acest produs. Insa iarasi m-am inselat. Desi eu am tenul exfoliat si cu zone descuamate, acest gel nu mi-a daunat. Curata foarte delicat tenul si are o aroma de fructe, pe care o ador. Gelul trebuie lasat minim 10 minute, pana cand devine ca o folie care se poate desprinde usor. Eu o folosesc o data pe saptamana si evit zona ochilor si uneori unele zone de langa pometi. Cred ca este perfecta pentru zona T si cea din jurul nasului, intrucat acestea sunt cel mai des imbibate de impuritati, puncte de grasime sau puncte negre. Este esential ca, inainte sa aplicati aceasta masca, porii sa fie deschisi, momentul imediat dupa ce ati facut o ”baie de aburi”. Rezultatele se observa inca de la prima utilizare, iar in timp se vede diferenta.

4. SAPUN CU EXTRACT DE STRUGURI ROSII (150 G)

Sfat: pentru toate tipurile de piele

Tipuri de piele: pentru corp

Cum actioneaza: de curatare

Zona de aplicare: pentru corp

Caracteristici: sapun pe baza de plante

Mod de utilizare: masati pe pielea umeda si clatiti bine cu apa

Aroma: Note de varf: lamaie, acorduri proaspete de struguri rosii, piersica; Note de mijloc: marine, petale de iasomie, mosc alb; Note de baza: ambra alba, patchouli, lemn de cedru.

Consistenta: solid

Descriere sintetizata: Sapun cu extract de struguri rosii

Ideal pentru: pentru toate tipurile de piele

Cui i se adreseaza: doresc un sapun cu parfum de struguri rosii

Secret natural: extract din struguri rosii

Voi ati incercat aceste produse?

Today changes with you! :)

XoXo, Ale

Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity

Thank you so much!

18 gânduri despre “Noutati de la Bottega Verde & Impresii dupa testare

  1. Am incercat si eu sapunul de lavanda si gelul de dus tot cu lavanda, miroase super fain si mi-au placut ambele cum curata. Sper ca pe viitor sa mai incerc si alte produse ca sunt foarte multe care tenteaza.

  2. As incerca scrubul ca sunt nebuna dupa ele. Imi place ca imi lasa pielea foarte fina si dupa folosirea lui, nu mai trebuie sa folosesc lotiune de corp 😀
    Iar pentru sotul meu, as cumpara sapunuri solide. Din ceva motiv, nu se prea impaca cu sapunurile lichide. Mereu suntem in cautarea unor sapunuri bune!

  3. Strict acestea nu, sapanul este singurul pe care l-am avut si eu de la ei, dar din experientele anterioare nu ma inteleg cu sapunurile corecte asa ca l-am expediat deja in baia parintilor :)) Am ales alte gama de arome pt gelul de dus eu, dar banuiesc ca sunt asemanatoare. Mi-au placut.

  4. Chiar ma intrebam cum e masca cu acid glicolic. Nu mi-am dat seama ca e asemanatoare celei de la Avon cu caviar. Aceea nu prea mi-a placut. Defapt, nu e ca nu mi-a placut, dar n-am vazut nici un rezultat. Si din cauza ei, cam evit genul acela de masti, care se iau ca o foita.

  5. Am folosit gelul de dus cu cocos si miroase super! Imi imaginez ca si scrubul miroase la fel de bine si mi-ar trebui si mie unul 🙂 masca de fata nu prea folosesc dar pentru ca stiu cat de faine sunt produsele de la Bottega Verde as vrea sa o incerc si eu.

Lasă un răspuns