Review: Apidermin Lejer & Bunatati Complex Apicol Veceslav Harnaj

In sezonul rece nu sunt preocupata doar de ingrijirea parului, ci si de hidratarea& tonifierea tenului. Pentru a realiza un echilibru si pentru a profita de diversele beneficii ale mierii de albine, am ales sa-mi rasfat tenul cu doua produse minune: laptele demachiant & lotiunea tonica hidratanta, ambele din gama Apidermin Lejer.

Tenul meu este foarte sensibil, uscat in zona pometilor si gras in zona T. O lunga perioada de timp am stat departe de produsele din comert, intrucat orice as fi aplicat pe fata aceasta se descuama. Ritualul de ingrijire era unul foarte simplu: curatare si hidratare cu ulei de cocos- atat si nimic mai mult. Acesta nu era destul, intrucat atunci cand folosesti machiaj trebuie sa te asiguri ca oferi tenului tau atat o ingrijire corecta, cat si o curatare eficienta si lejera. Obisnuiam sa folosesc apa micelara, insa cand si cand. Am considerat ca tenul meu are nevoie de ceva mai mult de atat, de un produs special pentru demachiere & ingrijire, si astfel am decis sa folosesc aceste doua produse din gama Apidermin Lejer, ambele naturale, cu vitamine si uleiuri.

Laptele demachiant Apidermin Lejer : Primul pas catre o piele perfecta este demachierea. Aplica laptele pe toata fata, apoi indeparteaza cu dischete demachiante. Pentru un ten fericit foloseste intreaga gama Apidermin Lejer.Cu grija pentru tenul tau, special conceput pentru tenul normal sau mixt, laptele demachiant Apidermin Lejer indeparteaza delicat si eficient machiajul. Pielea fetei este curatata in timp ce vitamina A, vitamina E si untul de cacao hranesc si rasfata epiderma iar laptisorul de matca stimuleaza regenerarea celulara. Complexul de ingrediente active mentine pielea hidratata un timp indelungat.

Experienta mea: Cu o textura fina si lejera, laptele demachiant curata eficient tenul, lasandu-l catifelat si luminos. L-am folosit inclusiv pentru curatarea machiajului ochilor si nu am intampinat probleme. Are o textura cremoasa care intra imediat in piele si nu lasa acea senzatie de ten gras. Pielea mea sensibila se intelege de minune cu acest produs si il aplic atat dimineata, inainte de machiaj, cat si la finalul zilei, pentru a fi sigura ca tenul meu este perfect curatat, fara impuritati. Are un parfum discret, aproape insesizabil, chiar placut. Pret: 10,60RON

Lotiunea tonica hidratanta Apidermin Lejer : Al doilea pas catre o piele perfecta este tonifierea. Aplica lotiunea pe dischete demachiante, apoi maseaza pielea fetei in sens contrar formarii ridurilor. Pentru un ten fericit foloseste intreaga gama Apidermin Lejer. Cu grija pentru tenul tau, special conceputa pentru tenul normal sau mixt, lotiunea tonica hidratanta Apidermin Lejer tonifica pielea fetei in profunzime, asigurand un nivel ridicat de hidratare. Extractul de frunze de ceai verde are actiune astringenta asupra pielii, micsorand porii. Laptisorul de matca stimuleaza regenerarea celulelor completand efectul antioxidant al ceaiului verde ce are grija de pielea fetei impotriva radicalilor liberi. Pielea este tonifiata, complexul de ingrediente active mentinand-o hidratata.

Experienta mea: Nu am mai intalnit pana acum o lotiune tonica hidratanta cu laptisor de matca si mi-am spus ca trebuie neaparat sa o incerc. Primul lucru pe care l-am sesizat a fost faptul ca daca aplici o cantitate prea mare de produs, vei simti un fel de ”piscaturi”- insa acestea nu sunt persistente si nici intense. Eu utilizez acest produs dupa ce aplic laptele demachiant de mai sus, intrucat doresc o hidratare mai intensa. Dupa aplicarea acestei lotiuni tonice imi simt pielea revigorata – aspect ce se datoreaza mai ales ceaiului verde din compozitia acesteia. De obicei utilizez aceste produse (in aceasta formula) seara intrucat nu imi place sa imi simt tenul ingreunat de tot felul de creme sau serumuri. Textura lejera a lotiunii confera o senzatie placuta la atingerea tenului si este absorbita repede in piele. Pret: 9,98RON

Laptisor de matca omogenizat in miere :Omogenizarea laptisorului de matca in miere de flori de salcam este cea de a doua metoda de conservare a laptisorului de matca. Laptisorul de matca omogenizat in miere imbina doua dintre principalele produse ale stupului pastrand beneficiile lor. Bun impotriva: virozelor, imflamatiilor, infectiilor, lipsei de energiei, anemiilor, oboselii cronice, tuberculozei.

 Si bineinteles, cum tot am vorbit despre miere si beneficiile ei, nu puteam sa nu-mi rasfat si papilele gustative cu bunatatile de la Complexul Apicol Veceslav Harnaj. Asadar, mi-am comandat si un borcanel de laptisor de matca omogenizat in miere de salcam. Gustul este evident asemanator cu cel al mierii, insa nu la fel de intens – fapt care chiar imi place pentru ca nu sunt fana a gusturilor foarte dulci. Obisnuiesc sa iau cate 3 lingurite pe zi, inainte de masa. Uneori il mai folosesc si pentru indulcirea ceaiului sau pentru brunch-ul  cu iaurt, fructe & musli. De multe ori sunt tentata sa il ung si pe biscuiti, pentru ca este pur si simplu delicios. Recunosc, am fost tentata sa il pus si in masca home-made pentru par, insa nu am facut-o; parul meu beneficiaza deja de o ingrijire deosebita (vezi AICI articolul). Pret: 16,30RON

Produsele prezentate sunt naturale, romanesti si foarte accesibile ca pret. Aa, si sa nu uitam eficiente!Le pueti comanda online sau le puteti gasi la plafar. Eu vi le recomand cu drag si chiar ar fi pacat sa nu le incercati. Daca le-ati folosit sau ati dori sa o faceti va invit sa-mi scrieti in comentarii!

Today changes with you! :)

XoXo, Ale

Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity

Thank you so much!

30 de gânduri despre “Review: Apidermin Lejer & Bunatati Complex Apicol Veceslav Harnaj

  1. Si eu am tenul sensibil si am folosit cremele de la Apidermin. Nu au fost probleme in sensul de iritatii sau disconfort imediat. Eu am renuntat la ele pentru ca incepusera sa imi iasa niste cosulete. Mentionez ca eu am tenul gras si poate are ceva legatura cu asta. Sau poate o fi fost o coincidenta. Mama le-a folosit si nu a avut probleme.

  2. Foloseam si eu lapte demachiant, apoi cosmeticiana mi-a recomandat sa folosesc apa micelara. De atunci sunt fan apa micelara.
    Imi plac mult pozele!

  3. Din cate stiu Apidermin este un brand destul de bun iar preturile mi se par foarte accesibile. Probabil ca functioneaza chestia aia ca nu tot ce e scump e si bun 😀

  4. Demachaint l-am avut și a fost ok,dar nu l-aș mai alege a doua oară pentru că nu m-am impresionat foarte mult(am găsit altele mai bune)loțiunea o am și acum prin baie…Nu mi-a plăcut deloc…Însă mierea cu lăptișor de matcă este divina.

    1. Referitor la produsele de curatare – cred ca depinde in mare parte de tipul tenului. Eu m-am inteles cu ele, nu am avut probleme. Cat despre laptisorul de matca dizolvat in miere, sunt total de acord cu tine

Lasă un răspuns