Review : Apa Micelara & Crema Antirid cu Acid Hialuronic – Gerovital H3

Cele mai frumoase zile sunt acelea in care tu esti fericita! Si cum ai putea fi altfel cand tenul tau este luminos, hidratat si fara riduri ?  De curand am descoperit apa micelara si crema antirid cu Acid Hialuronic din gama Gerovital H3, produse romanesti, special create pentru ca tenul tau sa fie perfect zi dupa zi.

img_2520img_2530

Apa micelara cu Acid Hialuronic de la Gerovital este destinata tuturor tipurilor de ten, de la 20+ pana la 55+. Ceea ce imi place cel mai mult la acest produs este faptul ca nu contine alcool, aspect ce permite aplicarea lui chiar si pentru indepartarea machiajului ochilor.

Tot legat de ingrediente, aceasta apa micelara are in compozitie glicerina si ulei de ricin – fapt foarte rar intalnit de mine pana acum. Imi place ca are o textura lejera si nu este uleioasa ca altele incercate de mine pana acum. Cu o cantitate mica de produs reusesc sa-mi curat perfect tenul, partea de decolteu, chiar si buzele. Elimina excesul de sebum, la fel si impuritatile de la nivelul pielii. Eu obisnuiesc sa o folosesc atat seara, cat si dimineata, chiar de multe ori imediat dupa ce ajung din oras intrucat imi simt tenul incarcat. Dupa ce ma demachez, tenul nu ramane ”lipicios”, ci curat si catifelat.

Legat de aroma sa, are un parfum discret, primavaratic si lejer . Este printre singurele produse de curatare pe care tenul meu sensibil le suporta si pe care il pot utiliza zilnic fara probleme. Ma bucur ca am descoperit aceasta apa micelara si nu cred ca voi renunta curand la ea. Am vazut ca in aceasta perioada este la reducere si astfel o puteti achizitiona de pe site sau din magazine undeva la 13-14 lei.

img_2531

Legat de cel de-al doilea produs, crema antirid cu Acid Hialuronic si beneficiile ei vor fi prezentate din perpectiva mamei, din experienta ei cu acesta, intrucat se adreseaza persoanelor de 30+.

Descrierea produsului

Este o cremă bogată în Acid hialuronic pur şi lipozomal 3%, SOD, GP4G şi Trylagen, ingrediente cu efecte antirid, de umplere și netezire a ridurilor, de refacere a funcţiei de barieră a pielii şi de hidratare intensă.
Testat dermatologic.

Acidul Hialuronic pur are efecte intensiv hidratante acţionând dual, prin refacerea rezervelor hidrice ale pielii şi diminuarea pierderilor transepidermale de apă. Lipozomii cu Acid Hialuronic pătrund în piele şi umplu ridurile din interior, astfel ridurile şi liniile fine fiind mult diminuate.
SOD, supranumită “superenzima anti-îmbătrânirii”, asigură fermitatea pielii pe termen lung, acţionând împotriva degradării oxidative şi protejând lanţurile proteice de colagen şi elastină responsabile de elasticitatea tenului. SOD este cea mai activă enzimă antioxidantă de origine naturală.
Trylagenul acţionează împotriva ridurilor şi asigură o piele mai netedă, mai elastică, stimulând producerea de noi fibre de colagen şi elastină, care se constituie ca suport pentru sinteză.
GP4G regenerează tenul din interior, fiind o sursă de energie pură ce suplineşte capacitatea diminuată a celulelor de a genera şi stoca energia.

img_2522

Experienta mamei

Ambalajul este foarte, foarte dragut, fapt ce te face sa adori crema inainte de a o folosi. Dupa cum se poate observa si in pozele atasate, aceasta are un fel de folie de protectie pe care scrie ”The science of beauty”, un concept care iti confera si mai multa incredere in acest produs.

Primul efect dupa aplicarea cremei este revigorarea, dupa fiind sesizabila luminozitatea tenului. Aceasta intra foarte repede in piele, nu lasa urme stralucitoare, iar fata capata un aspect mat. Crema se poate folosi ca baza inainte de machiajul fetei, dar si dupa demachiere , intrucat este intens hidratanta.

Dupa doua saptamani de utilizare am simtit cum tenul este mult mai neted, catifelat, iar ridurile sunt aproape inexistente. Desi aceasta este recomandata tuturor tipurilor de ten, dupa parerea mea este absolut necesara mai ales tenului uscat, deshidratat sau exfoliat. Are o textura lejera si un parfum delicat cu note fresh&floral, similar cu cel al apei micelare.

Tenul meu este in general uscat (zona pometilor) si gras in zona T. Sezonul rece implica o dubla hidratare, iar aceasta crema a fost alegerea potrivita. Chiar daca intra repede in piele, tenul ramane catifelat pentru mai mult timp si nu mai apare acea senzatie de piele uscata chiar si la contactul cu frigul pentru mai mult timp. De asemenea, am observat imbunatatiri in ceea ce priveste disparitia ridurilor din zona ochilor, acestea devenind aproape invizibile. Spun acest lucru cu incantare intrucat nu ma asteptam ca intr-un timp asa scurt sa observ imbunatariri rapide.

Ambele produse confirma performanta brand-ului romanesc. Aceste produse se gasesc atat online, cat si offline la magazinele fizice. Atat apa micelara cat si crema reprezinta o investitie pe care nu o veti regreta, iar tenul va va fi recunoscator.

Voi ati incercat noile produse din gama Gerovital H3? Cum vi se par? img_2521

Today changes with you! :)

XoXo, Ale

Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity

Thank you so much

 

29 de gânduri despre “Review : Apa Micelara & Crema Antirid cu Acid Hialuronic – Gerovital H3

  1. Crema antirid cu Acid Hialuronic ma tenteaza si pe mine darsi m-am obisnuit sa nu am prea mari asteptari la tot ce promit aceste creme care promit eliminarea ridurilor. Oricum, cred ca e o crema hidratanta destul de buna, asa cum ne-a obisnuit Gerovita.

  2. Hehe, am vorbit amandoua despre gama Gerovital H3 Evolution. M-am bucurat sa vad ca si tu ai aceleasi pareri ca si mine despre micelara. Eu nu am incercat crema cu acid hialuronic din acelasi motiv ca si tine, pentru ca se adreseaza persoanelor peste 30 ani, dar m-am bucurat sa citesc ca mama ta a avut o parere asa buna despre ea.

  3. Imi place mult ambalajul de la apa micelara. Sper ca e mai buna decat cea anterioara. Acea mi se parea prea parfumata si nu indeparta prea bine machiajul. Acum sunt fan apa micelara de la La Roche Posay si cred ca raman la ea.

    1. Nu am incercat-o pe cea de la Roche Posay, insa am auzit ca este foarte buna. Si eu o folosisem pe cea din vechea gama Gerovital si mi se parea cam uleioasa, aceasta din review insa nu este asa.

      1. Buna,am inceput de cateva zile sa folosesc apa micelara de la Gerovital si crema de zi Evolution 30+,pt inceput imi plac foarte mult,de aceea am dat comanda si pt crema de noapte regeneranta 30+,si sunt nerăbdătoare sa o testez..

Lasă un răspuns