elider.ro are tot ce-si doreste casa ta

Sunt o persoana cu un acut simt estetic, atasata  de decoratiuni si de toate lucrurile mai catchy care imi atrag atentia in mod placut. Cand vine vorba de locul unde stau, sunt mereu atenta la detalii, caci acestea imi influenteaza, in mare masura, starea de spirit. Tot timpul caut ca incaperea in care stau sa fie cat mai ordonata, inspiranta, cu tot felul de elemente care sa ma faca sa ma simt bine si care sa reprezinte un imbold al creativitatii mele. Si cand spun elemente, ma refer inclusiv la perne, pilote, perdea/jaluzele, lenjeriile pentru paturi sau covertura de pe acestea – generic spus, la lucrurile ce tin de uz casnic, menaj, etc.

Trebuie sa recunosc ca inainte nu eram prea interesata de achizitionarea acestor lucruri (intrucat le achizitionau parintii mei), insa acum acest aspect s-a schimbat. Dupa ce m-am mutat am inceput sa ofer mai multa atentie lucrurilor de prin casa si imediat am inceput sa caut diverse obiecte prin diverse magazine. In primele zile era chiar distractiv sa merg la shopping, insa in timp a devenit o activitate destul de solicitanta : implica foarte mult timp, iar obiectele erau, de cele mai multe ori, foarte voluminoase. Toate acestea pana sa descopar site-ul elider.ro – atunci chiar ca shppingul a devenit si mai distractiv.

Am descoperit acest site acum cateva luni si am fost surprins placuta de multitudinea de obiecte chic si utile pentru casa. Aici puteti gasi chiar si pijamale, prosoape, lenjerii de pat si multe altele. Preturile lor sunt chiar accesibile si produsele sunt livrate prin curier rapid. De ce sa mai pierd mult timp prin magazine cand pot avea tot ceea ce doresc doar la un click distanta?

Acum intentionez sa-mi achizitionez un blender special pentru smoothie-uri, intrucat am capatat o obsesie pentru sucurile naturale. elider.ro este la indemana oricui si iti poate salva atat timpul cat si banii.

blender-victronic-vc994-28738-med

Today changes with you! :)

XoXo, Ale

Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity

Thank you so much!

29 de gânduri despre “elider.ro are tot ce-si doreste casa ta

  1. Eu am foarte multe lucruri de la ei si sunt foarte bune. Imi plac mult produsele pentru ca sunt calitative si sunt tare prompti! Pilotele sunt de nota 10. Mi-am luat 2 cu puf de gasca si le recomand

  2. Au super produse. Le-am luat jucarii la fete de aici, cizmulite, o geaca super calduroasa sotului, o tigaie foarte buna…Si tot de aici am luat remmy si am invatat-o pe Ante, a fost o supriza frumoasa pt ea 🙂

Lasă un răspuns