Glamour Street Fashion Show 2016

100 creative girls, 10 popular ambassadors and one shiny stage – Glamour Street Fashion Show

Cate dintre noi nu s-au visat inca de mici defiland pe un podium? Cate dintre noi nu si-au imaginat acea zi in care o sala plina de oameni le va acorda intreaga atentie? Si intrebarile de genul pot continua – dar cu toate stim deja raspunsul. Prima data este ceva magic – ai multa lume in jur, reflectoare pretutindeni si fotografi cat mai dornici de a prinde momentul perfect.

Am aflat de cel mai glamorous concurs pe ultima suta de metri, exact cu o zi inainte de a se incheia. Urmarisem foarte entuziasmata desfasurarea de anul trecut si mi-am spus ca neaparat ar trebui sa incerc si eu – nu de alta, dar cum altfel imi puteam indeplini acea dorinta din copilarie?! Trebuie sa recunosc ca mi-am ales tinuta in graba, fara a o analiza prea mult si astfel mi-am lasat imaginatia sa zboare. Si asta a iesit 🙂

Evenimentul a avut loc joi, 20 octombrie, la Biavati, un loc foarte dragut de langa Parcul Cinematograf Floreasca. Am ajuns aici in jurul orei 15, pregatita pentru sedintele de make-up (MAC) si hairstyle (L`Oreal Paris). In timp ce asteptam la rand pentru infrumusetare am cunoscut multe fete dragute, dar mai ales entuziasmate de gala ce avea sa inceapa in mai putin de 5 ore.

dscn9668

Incet, incet au inceput sa apara tot mai multe persoane, care mai de care chic imbracate si cu atitudini diverse. Toti eram entuziasmati si abia asteptam sa inceapa oficial gala. Fetele se pregateau de zor, faceau repetitii, poze si filmulete pentru instagram. Timpul trecea parca grabit de cineva, ca si cum el insusi era nerabdator sa ne vada defiland. Printre emotii si pahare de sampanie, atmosfera devenea din ce in ce mai eleganta, prezente influente ale momentului facandu-si aparitia. Totul era pregatit, iar, exact ca la revelion, asteptam ora magica (care in cazul nostru era 20 :))

crs_4807_1-550x367 crs_4815_1-550x367 dscn9652 dscn9653 dscn9656

Sincera sa fiu, ma asteptam sa am mai multe emotii si sa ma simt cumva diferit. O data ce am pasit pe podium, totul a devenit oarecum normal. Am defilat dezinvolta pe scena si am zambit sincer. Simteam oarecum o multumire imanenta si eram mandra de mine ca am reusit sa ajung si in acest punct, depasind cateva bariere & impedimente. A fost o senzatie pe care nu am mai avut-o pana acum si sper sa nu fie ultima data.

Chiar daca oficial nu am ocupat unul din primele locuri pe scena, participarea in sine a fost un castig. Am avut destul de multe lucruri de invatat si, mai mult de atat, m-am distrat alaturi de persoane minunate. Cat despre poze nu mai spun, mi-a luat ceva timp sa trec prin toate. Ma bucur ca am avut sansa de a participa la acest eveniment si doresc sa multumesc celor care m-au votat si sustinut in cadrul acestui eveniment! Sper ca si la anul sa particip la Glamour Street Fashion Show si sa ma intorc cu noi detalii de povestit . Va pup 🙂

Today changes with you! :)

XoXo, Ale

Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity

Thank you so much!

 

2 gânduri despre “Glamour Street Fashion Show 2016

Lasă un răspuns