Melkior coloreaza monotonia – tendinte de toamna

Chiar dacă ziua mea este peste aproximativ 3 săptămâni, surprizele plăcute au început deja să apară. Mă declar o mare fană a surprizelor spontane, cele care nu marchează neapărat ceva special. În aces context, zilele ploioase ce mi-au (ne-au) acaparat existența nu puteau fi considerate speciale fără o minunăție de colet de la Melkior Professional . După ce am primit pachețelul mov, brusc ziua ploioasa a început să capete culoare și să se lumineze prin prezența curcubeului (de cosmetice, evident 🙂 )

dscn0075

După cum ați observat deja, cei de la Melkior pun mare preț pe mulțumirea clienților, iar astfel fiecare pachețel este împachetat cu multă grijă și atenție, echipa asigurându-se că fiecare se va simți apreciat, important și mai ales iubit! Vă prezentam în articolul trecut ultimele noutăți din această toamnă de la Melkior, care cu siguranță v-au făcut și vouă cu ochiul. Mai mult ca sigur ați văzut prin experiența altora sau chiar prin cea personală că fardurile de ochi de la acest brand sunt foarte pigmentate și persistente, iar toate produsele în general impresionează prin înalta calitate. Și ai văzut câte goodies splendide sunt pe site? 🙂

Mă înțelegeți, orice femeie este foarte entuziasmată când vine vorba de cosmetice ; și nu orice fel de cosmetice – de la un brand profesional. Așadar, să începem prezentarea produselor minune. Sunteți pregătiți? Here we go :

dscn0132 dscn0134 dscn0137 dscn9593 dscn9609 dscn9616 dscn9618

  1. Fard pleoape – Mint (sub fard se află o mică oglinjoară)
  2. Ruj Classic – Cardinal Red
  3. Oglindă „Je suis blogger”
  4. Pilă de unghii
  5. Perie de păr 
  6. Mascara „I feel pretty”
  7. Creion eyeliner
  8. Pudră luminoasă mozaic – Wild Flower 

*Ulterior voi reveni cu pareri despre aceste produse*

♥♥♥In luna Septembrie transportul este gratuit pe Melkior Professional !!! ♥♥♥

Today changes with you! :)

XoXo, Ale

Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity

Thank you so much!

5 gânduri despre “Melkior coloreaza monotonia – tendinte de toamna

Lasă un răspuns