Selgros – locul unde pasiunea si profesionalismul sunt la ele acasa

Duminică , 8 mai, ora 12 :00 . Bifat (:
Era prima mea întâlnire cu super #bloggeritebacau , însă nu una obișnuită, ci în cadrul unui eveniment organizat de Selgros Bacău. Când am aflat de acest eveniment, nu aveam idee (în mare parte) despre ce urma să facem ; bineînțeles, totul era pus la punct și bine-pregătit pentru noi, pasionatele de bunătăți. Ajunsă la locul stabilit, am aflat punctele țintă ale ”planului”, urmând să descopăr câteva lucruri ce diferețiază cu mult magazinul Selgros de celelalte hipermarketuri.
Echipându-ne corespunzător, am pornit spre explorarea micii făbricuțe de prelucrare a cărnii din incinta Selgros, despre care nici nu aveam idee că există. Este cu adevărat o mini-fabrică, care poate fi ”admirată” de orice persoană interesată, bineînțeles, după ce îndeplinește pașii necesari (să anunțe personalul autorizat, să se semneze într-un tabel, să se echipeze conform cerințelor ). Acțiunile desfășurate aici sunt diverse : de la recepționare și cântărire, la prepararea efectivă a produselor. Fiecare domeniu de activitate ne-a fost prezentat foarte minuțios, iar angajații au transmis entuziasm si profesionalism prin ceea ce săvârșeau . Unul dintre lucrurile interesante care m-a surprins, a fost faptul că cei de la Selgros au aumite metode și rețete proprii de preparare a produselor din carne, fără a utiliza aditivi și apelând astfel la diverse condimente speciale.
1
După vizita în făbricuța de prelucrare a cărnii am fost la raionul dedicat preparatelor din pește , găsind diverse sortimente de icre și fructe de mare, urmând ca apoi să degustăm o delicioasă salată cu icre și pește.
2
La raionul cu lactate am avut ocazia să degustăm un nou sortiment de brânză tip mozzarella – cu smântână în interior, cea de la Zanelli – Burrata. O adevărată delicatesă!
3
La raionul de fructe și legume am găsit noi bunătăți, descoperind totodată gustul bananelor roșii, a fructelor de cacao , alge de diferite tipuri, ba chiar și floricele comestibile .
4
După explorarea raioaneor prezentate, ne-am adunat într-o sală de confeințe spre a face schimb de impresii. În acest timp, cei de la Selgros, ne pregătiseră o mare diversitate de bunătăți, care mai de care mai apetisante!
5
Bineînțeles, turul magazinului Selgros ar fi fost incomplet fără o vizită la raionul de textile, articole vestimentare, pantofi și genți. Aici ne-am distrat încercând diverse hăinuțe la modă și făcând multe poze 🙂
613174012_10206218996658654_6743237852428159150_n13124989_1106082446115131_4272676046099283805_n

Pentru mine chiar a fost un eveniment diferit, interesant și… delicios!

Mulțumesc, Selgros Bacău!

Today changes with you! :)

XoXo, Ale

Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @andraxela13

Thank you so much!

Au mai scris despre această experiență:
Ioana, Alina, Evelinn, Claudia, Sonia, Speranța, AndraDaniela, Deea, Aleksuța, Raluca, AlexandraRoxana

10 gânduri despre “Selgros – locul unde pasiunea si profesionalismul sunt la ele acasa

  1. Vai, dar ce mișto se fac evenimentele la voi. Te invidiez, să știi! Noi nu avem așa ceva în zona Sibiului, așa că nu-mi rămâne decât să fac excursii periodice pe la București și alte zone unde găsesc evenimente cu bloggeri. Un weekend fain să ai.

    1. Si eu am aflat recent de comunitatea de bloggerite din orasul meu. A fost interesant, am invatat multe si chiar m-am simtit bine. Poate cu timpul descoperi si in orasul tau o comunitate de genul sau chiar ai putea crea una 🙂 Multumesc, o saptamana frumoasa! 🙂

Lasă un răspuns