Fito-Dermato Cosmetice Secom (RO)

Buna dragilor,
Intr-un articol anterior va vorbeam despre vizita mea la magazinul de fito-dermato cosmetice Secom (AICI). Gaseam aproape imposibil sa nu va impartasesc primele impresii despre produsele pe care le-am ales, avand in vedere faptul ca de la mine au un 10++. Chiar daca le folosesc de relativ putin timp, aceste cosmetice au reusit sa ma convinga ca isi merita pe deplin investitia si prestigiul :
DSCN9045ed

♥  RED MOROCCAN CLAY (SENSITIVE SKIN) – Argila rosie marocana cu efect delicat de purificare, pentru pielea sensibila.

Avantaje:

  • Contine argila rosie marocana naturala, cu cel mai inalt grad de puritate
  • Bine tolerata de pielea sensibila datorita continutului de caolinit cu efect calmant
  • Capacitate mare de adsorbtie
  • Recomandat pentru de ten: sensibil, hiperreactiv
  • Produs fara parabeni

Utilizare :
Folosesc argila rosie in componenta unei masti de curatare a fetei, de doua ori pe saptamana. In prepararea acesteia utilizez 2 masuri de argila (2 lingurite) , amestecate cu ulei de migdale / serul de scualan cu extras din masline – bineinteles, uleiul poate fi inlocuit cu apa. Las masca sa actioneze timp de 20 de minute, dupa care imi curat fata cu o discheta demachianta. Rezultatele benefice se pot observa imediat, tenul capata un aspect curat si iluminat.
DSCN9060ed

♥  ALMOND PURE OIL – Ulei de migdale cu efect iluminator si hidratant.

Avantaje:

  • Contine ulei pur de migdale, natural, obtinut prin presare la rece
  • Bogat in acizi grasi omega 6, pentru penetrabilitate ridicata si efect hidratant
  • Formula cu un continut ridicat de vitamina E, cu efect intens nutritiv si antioxidant
  • Se absorbe rapid, nu incarca si nu lasa urme uleioase
  • Recomandat pentru toate tipurile de ten
  • Produs fara parabeni
  • Varsta recomandata: 20+

Utilizare : 
Uleiul de migdale asigura hidratarea pielii, parului si a unghiilor. Acesta ofera stralucire  si lasa o textura matasoasa dupa aplicare.Pe ten si corp se aplica pe pielea curata si uscata si se maseaza pana la absorbtia completa. Este recomandat pentru zona delicata a ochilor, de aceea se poate aplica o cantitate suplimentara pentru hidratarea optima a acestei zone.Pentru ingrijirea parului se aplica pe scalp si pe varfuri. Se poate aplica pe parul umed sau uscat si se lasa sa actioneze aproximativ o ora. Este necesara clatirea si samponarea din abundenta la finalul tratamentului. Ca masca de par poate fi utilizat o data pe saptamana. Pe unghii si cuticule se aplica o cantitate moderata dupa ce zonele au fost curatate si uscate in prealabil. Se poate utiliza ca atare sau impreuna cu alte uleiuri, unturi sau pudre de argila, pentru obtinerea formulelor personalizate de ingrijire si infrumusetare: creme, masti, lotiuni, uleiuri de corp sau de masaj.
DSCN9067ed

♥  OLIVE SQUALANE PURE SPECIAL OIL – Ser cu scualan, extras din masline, pentru un efect intens hidratant si emolient.

Avantaje:

  • Contine scualan, extract standardizat din masline, cu stabilitate inalta si putere mare de penetrare
  • Ideal pentru refacerea filmului lipidic cu rol protector al pielii
  • Se absoarbe rapid, fara a incarca
  • Formula non-comedogenica
  • Produs fara parabeni
  • Varsta recomandata: toate varstele
  • Usor de aplicat datorita pipetei
  • Recomandat pentru toate tipurile de ten

Utilizare :
Scualanul reprezinta forma stabila a scualenului, substanta de baza din compozitia sebumului, secretata de glandele sebacee pentru a proteja si hidrata suprafata pielii. De stabilitatea si integritatea sebumului depinde indeplinirea cu succes a celor doua functii, protectie si hidratare, precum si absorbtia optima formulelor de ingrijire a pielii.Ca ser pentru ten si corp se aplica pe pielea curata si uscata si se maseaza pana la absorbtia completa. Este recomandat pentru zona delicata a ochilor, de aceea se poate aplica o cantitate suplimentara pentru hidratarea optima a acestei zone. Pentru rezultate optime se recomanda utilizarea imediat dupa dus, cand capacitatea de absorbtie a pielii este maxima.Pentru ingrijirea parului se aplica pe scalp si pe varfuri. Se poate aplica pe parul umed sau uscat si se lasa sa actioneze aproximativ o ora. Este necesara clatirea si samponarea din abundenta la finalul tratamentului. Ca masca de par poate fi utilizat o data pe saptamana.
DSCN9065ed

♥  LYSINE LIP THERAPE BALM – Balsam de buze hidratant, cu efect calmant si reparator.

Avantaje:

  • Bogat in lizina, aminoacid cu rol protector si reparator
  • Contine un amestec ideal de uleiuri emoliente, din sursa organica: cocos, masline, jojoba, sofranel, ricin, precum si ceara de carnauba, ce hranesc pielea si ii redau textura fina
  • Mentine buzele catifelate si previne craparea acestora
  • Aroma naturala de mango din sursa organica
  • Produs fara parabeni

Utilizare :
Lysine Lip Therape Balm protejeaza pielea buzelor de actiunea nociva a factorilor de mediu si a radicalilor liberi. Aceasta este extrem de subtire si are o structura aparte, lipsita de factorii protectori naturali ai epidermei. De aceea, este cu atat mai expusa la actiunea factorilor de mediu care ii cauzeaza deshidratarea si craparea in mod uzual. Prin ingredientele sale active, Lysine Lip Therape Balm impiedica uscarea si craparea pielii delicate a buzelor si actioneaza ca o bariera impotriva microorganismelor ce o pot afecta. Lysine Lip Therape Balm calmeaza rapid pielea si stimuleaza procesele reparatorii la nivelul acesteia, sustinute de efectul hidratant, antioxidant si protector.  Ingrediente active: lizina, ulei de cocos, ulei de masline, ulei de jojoba, ulei de sofranel, ulei de ricin, ceara de carnauba.
DSCN9074ed

 ♥♥♥

Produsele fito-dermato cosmetice de la Secom m-au cucerit inca de la prima utilizare! Treptat, ele au devenit indispensabile din rutina de ingrijire, iar rezultatele benefice nu au incetat sa apara : imi simt pielea hidratata, protejata si am spus ”Adio!” fondului de ten. Curand voi reveni cu o masca de par ce are in compozitie aceste produse, o masca pe care podoaba mea capilara pur si simplu o adora ♥
DSCN9077ed DSCN9088ed
Multumesc, BUZZStore pentru aceasta oportunitate de a test aceste minunatii!
Nu uitati, pentru a va inscrie in campaniile de testare gratuita ale comunitatii BUZZStore, accesati acest link : AICI.

Today changes with you! 🙂

XoXo, Ale

Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @andraxela13

Thank you so much!

3 gânduri despre “Fito-Dermato Cosmetice Secom (RO)

Lasă un răspuns