Vizita la Secom Romania #buzzsecom

RO : La începutul acestei săptămâni, chiar de 8 Martie, am fost anunțată telefonic cum că am fost selectată în cadrul campaniei curente de la BUZZStore să particip la campania de testare a produselor fito-dermato-cosmetice de la Secom. De mult timp îmi doream să îmi achziționez câteva produse organice, în mod special uleiuri cât mai ”exotice”, iar această veste a fost tocmai bine-venită. Am fost programată să merg joi la magazinul Secom din Bacău spre a alege să testez produse de o valoare totală de 250 RON (ceea ce chiar e wow! 🙂 ).
Personalul de la Secom, foarte informat, m-a întrebat despre problemele tenului meu, care este foarte uscat și ușor exfoliat în ultimul timp, prezentându-mi apoi (aproape) fiecare produs în parte care s-ar potrivi tenului meu. Gama variată de produse te determină să vrei a le încerca pe toate, să te răsfețe cu proprietățile lor minunate. Trebuie să recunosc că mi-a fost destul de greu să mă încadrez în suma propusă, deși nu este deloc mică. Întrucât produsele sunt  naturale, este și normal ca prețul să le reprezinte. Nu auzisem înainte de Secom, însă chiar mă bucur că pe această cale am aflat de aceste produse minune pe care cu siguranță le voi folosi de acum pentru mult timp înainte.
Primele impresii sunt foarte bune, pot spune că am renunțat la cremele pentru față sau laptele demachiant spre a-mi forma o mai bună părere despre aceste fito-dermato cosmetice. Promit să revin cu un articol mai amplu care va cuprinde informații pentru fiecare produs în parte. până atunci vă las căteva imagini reprezentative :
DSCN9034DSCN9036 DSCN9033DSCN9035 DSCN9037 DSCN9040 DSCN9050 DSCN9051
Eu mi-am ales :

  • Argila rosie marocana cu efect delicat de purificare, pentru pielea sensibila.
  • Ulei de migdale cu efect iluminator si hidratant.
  • Balsam de buze hidratant, cu efect calmant si reparator.
  • Ser cu scualan, extras din masline, pentru un efect intens hidratant si emolient.

Cutiuța roz care mă aștepta în magazin conținea un bol din ceramică pictat manual, în care-mi voi prepara măștile ; 10 vouchere a câte 25 de RON și 10 cataloage în care sunt prezentate produsele fito-dermato cosmetice de la Secom
Nu uitați, dacă vreți să participați la campaniile de testare a produselor, organizate de BUZZStore, puteți accesa acest link : AICI .
DSCN9038DSCN9039

Am purtat :

Trench – AICI

Stiletto – CCC

Jeans – H&M

Today changes with you! 🙂

XoXo, Ale

Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @andraxela13

Thank you so much!

6 gânduri despre “Vizita la Secom Romania #buzzsecom

    1. Am turnat 2-3 picaturi pe o discheta demachianta si am masat fața prin miscari circulare. Unul dintre primele efecte ale utilizarii uleiului de migdale este obtinerea unui aspect iluminant, ceea ce imi place foarte mult 🙂

Lasă un răspuns