Ingrijire intensa cu #Ziaja : Review

”E vreme de stat in casa,
De lene si de par ciufulit.
E vreme de ia-ma in brate,
De piese de pus pe repeat… ”
Toata nebunia asta cu vremea capricioasa m-a tinut departe de viata activa in ultima perioada si, ce pot spune, am cam vegetat – dar intr-un mod pozitiv. Acum cateva zile am primit mult asteptatul colet de la Face Bucharest cu produsele de la Ziaja (se pronunta Jaia), despre care se scrie de ceva timp in blogosfera. Devenind foarte populare, curiozitatea m-a determinat sa le incerc : si nu am regretat!
4
In acest sezon rece am avut probleme cu exfolierea tenului, eveniment necunoscut pentru mine pana acum. Dupa multe incercari de creme hidratante, m-am dat batuta si am asteptat ca exfolierea sa treaca de la sine : ghinion. Tocmai de aceea, mi-am comandat Laptele demachiant tonic cu lapte de capra & vitamine si o crema de față hidratanta pentru pielea sensibila si uscata.
1

  • Laptele demachiant tonic cu lapte de capra & vitamine : ceea ce m-a atras in mod special au fost ingredientele si implicit faptul ca este organic. Are un iz foarte delicat ce tinde spre floral si o consistenta laptoasa ce intra imediat in piele. Inca de la prima utilizare mi-am simtit pielea catifelata, energizata si curatata. Aplic acest produs cu ajutorul unei dischete demachiante prin miscari circulare – frectie. Pielea nu ramane stralucitoare – fapt ce-mi place- si imi simt fața energizata si foarte fresh. Acest toner a devenit indispensabil pentru mine, il folosesc de 2 ori pe zi si cu siguranta il voi recumpara. De la mine are nota 10+.
  • Crema de față hidratanta pentru pielea sensibila si uscata : Produs cu ingrediente naturale. Perfect. Nu contine silicon, uleiuri sau parfum. Izul este specific unei creme vegetale, consistenta este groasa si patrunde imediat in piele. Chiar daca este o crema de zi, eu o utilizez inainte de culcare, intrucat dupa aplicare, fața mea devine cam stralucitoare. Poate fi aplicata înaintea fondului de ten, lasand pielea moale si hidratata. Este perfecta pentru acest sezon rece, prevenind pielea exfoliata.

5 6
Cel de-al treilea produs primit este un balsam de buze cu extract de cocos. Probabil ati citit in articolele trecute ca uleiul de cocos este unul dintre preferatele mele, cu multe utilizari si foarte benefic. Cum si buzele sunt expuse frigului, acestea necesita a fi hidratate. De obicei foloseam crema de galbenele, dar in ultimul timp nu si-a mai facut efectul asteptat. Astfel, am considerat momentul potrivit de a incerca acest balsam. Asa cum scrie si pe ambalaj, acesta hidrateaza buzele, previne efectul de uscare si cel de crapare. Pe langa izul parfumat si delicios de nuca de cocos, balsamul confera un luciu delicat buzelor, dar nu un luciu vascos/lipicios – si ador asta! Hidrateaza intens si intra repede in piele. Intervalul la care l-am reaplicat a fost in jur de 2 ore ( + & -). Un alt lucru care imi place este efectul de ”buze pline” pe care acest luciu il reda. Sunt o adevarata fana a produselor de acest gen ( mai ales organice) si cu siguranta il voi recumpara.
2 3
Acum inteleg de ce toata blogosfera scrie despre aceste produse de la Ziaja. Pe langa faptul ca sunt organice, au un pret foarte accesibil ce permite utilizarea lor pe lunga durata. Pentru orice detalii privind aceste produse, puteti adresa orice intrebare paginii de facebook Face Bucharest, o echipa foarte amabila si documentata. Cu siguranta nu ma voi opri aici cu produsele Ziaja, iar pe viitor voi mai reveni si cu alte pareri.
Produsele prezentate de mine :

 
Voi ati incercat produsele de la Ziaja? 🙂
P.S : Multumesc, @Elena by Sunshine pentru recomandare! Te pup.

Today changes with you! 🙂

Comment, Subscribe, Like& Share

Follow me on instagram : @andraxela13

Thank you so much!

XoXo, Ale

6 gânduri despre “Ingrijire intensa cu #Ziaja : Review

  1. Pe mine chiar ma tenteaza laptele demachiant. Am mai citit si pe alte bloguri despre el. In trecut am avut probleme cu pielea exfoliata si observ ca acum iar imi revine. De unde o pot comanda?

  2. Foarte fain reviewul! Nu am auzit de firma Ziaja, dar ce spui tu aici chiar pare interesant. Am sa merg la farmacie sa intreb de crema de fata si poate si balasamul cu cocos – eu ador cocosul :))
    pup

Lasă un răspuns