Povestea mea : Samponul Uscat Batiste #buzzbatiste

Povestea mea alaturi de Batiste- Sampon Uscat a inceput acum aproximativ 2 ani, cand, urmarind mai multe tutoriale de hairstyling de pe internet am aflat de existenta acestui produs minune. Imi amintesc si acum cand am intrebat cateva vanzatoare de la magazinele cu produse de make-up & haircare despre sampoanele uscate si mi-au aruncat o privire foarte sceptica, afisand acea replica destul de cliseica ”Nu, nu avem”. Intr-un final am descoperit pe un site romanesc samponul uscat de la Batiste si mi-am comandat un flacon imediat. Parul meu are firul foarte subtire, drept si zi de zi ma confrunt cu pierderea acestuia. De cand utilizez o masca home-made pentru regenerare (cea cu uleiuri vegetale) scalpul este invadat de mult sebum inca de la o zi dupa spalare. Deja a2a zi parul meu cere a fi prins cumva, ramanand plat si fara volum.
De cand am descoperit samponul uscat nu am mai avut aceasta problema cu spalarea o data la doua zile. In timp am terminat primul flacon si mi-am mai achizitionat inca doua bucati, pe care le utilizam impreuna cu mama mea. Dupa ce le-am epuizat si pe acestea, dat si prin faptul ca parul meu era foarte despicat la varfuri, am luat decizia de a ma tunde pana la umeri. Bineinteles, nu eram multumita de noul look,insa parul meu arata mult mai sanatos si plin de volum. Inca de atunci am inceput sa folosesc in fiecare saptamana o masca naturala pe baza de uleiuri si sa reduc semnificativ produsele de styling. Aproape ca uitasem de sampon uscat, fixativ, gel, spuma, etc.
Timpul a trecut ireversibil si parca simteam lipsa samponului uscat, intrucat in sezonul rece parul este predispus la sebum si lipsa de volum. Am incercat produse similare, insa nu au avut rezultate satisfacatoare pentru mine. In urma inscrierii in campania curenta de la BUZZStore, despre care v-am povestit AICI , am primit spre testare doua flacoane de sampon uscat din gama Batiste, de care sunt chiar multumita. Nu sunt adepta postarilor publicitare si chiar nu as scrie acest articol daca produsul respectiv nu a avut efecte benefice asupra mea. Mentionez faptul ca samponul uscat, aplicat in catitati mari poate duce la uscarea parului si la despicarea varfurilor. Eu aplic samponul spray doar la radacina (2-3 pufuri) sau chiar in podul palmei, urmand ca apoi sa-mi masez scalpul in miscari circulare. Diferenta este vizibila, parul devine mat si revigorat. In urma ”masajului”, acesta dobandeste si volum, eliminand astfel actiunea de tapare. Acest sampon spray este perfect pentru o coafura reusita, cu volum, care sa reziste pentru mult timp. Momentan, datorita samponului uscat, imi spal parul o data pe saptamana si obligatoriu, in fiecare weekend, aplic masca mea preferata home-made (despre care va voi vorbi intr-un articol nou).
Daca nu ati incercat samponul uscat de la Batiste, il puteti achizitiona din farmaciile Sensiblu si cu siguranta va va incanta si pe voi. Cat despre persoanele care au incercat acest produs, ele au numai cuvinte de lauda, ca si mine de altfel (: Voi l-ati incercat? Daca da, ce parere aveti?
DSCN8504DSCN8519 DSCN8522 DSCN8527 collage2
P.S : Pentru a te inscrie in campaniile BUZZStore da click AICI

Today changes with you! 🙂

XoXo, Ale

Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @andraxela13

Thank you so much!

4 gânduri despre “Povestea mea : Samponul Uscat Batiste #buzzbatiste

Lasă un răspuns