Campanie Batiste Sampon Uscat & BUZZStore (RO)

Buna tuturor,

În postarea de astăzi vă voi vorbi despre conceptul BUZZStore și, implicit, despre campania curentă de testare a produselor. După cum probabil știți deja, BUZZStore reprezintă o comunitate ce vine în sprijinul companiilor doritoare sa fie promovate. Inovația este faptul că aceasta echipă de BUZZeri oferă șansă tuturor celor înscriși să testeze, în mod gratuit, anumite produse. Singura obligație a celor care testează aceste produse este de a respecta regulamentul campaniei respective, cât și îndeplinirea unor sarcini, precum postarea de fotografii și impresii referitoare la produsele primite.

Pentru mine este prima dată când particip la o campanie în cadrul comunității BUZZStore, iar astfel, am avut oportunitatea de a testa produsele din brandul de șampoane uscate Batiste. De-a lungul timpului am încercat diverse șampoane uscate, însă nu am fost mulțumită de rezultat. Cel de la Batiste a fost printre singurele care chiar și-au făcut misiunea, fapt confirmat și de articolul de AICI. Acest sampon spray absoarbe excesul de sebum, lăsând părul fresh și conferind volum. 

Părul meu vopsit are firul foarte subțire, iar zi de zi mă confrunt cu căderea acestuia. De obicei îl spăl o dată la 2-3 zile, încă din a2-a zi acesta devenind uleios. Șamponul uscat de la Batiste a ajuns exact la fix, căci aveam mare nevoie de el! De cele mai multe ori îl comandam de pe internet, însă în ultima vreme, din lipsa timpului, nu am mai ajuns să mi-l achiziționez. Cum sezonul rece ne invăluie cu prezența sa, părul devine multe mai fragil, lipsit de volum și are tendința de îngrășare. Un alt lucru pe care l-am observat de-a lungul timpului este faptul că părul devine mult mai uscat cu cât este spălat mai des. De asemenea, acesta devin predispus despicării firelor la vârfuri și nici măcar uleiurile naturale nu îl pot reface în totalitate.

Chiar dacă am mai vorbit despre acest produs, nu am încercat niciodată șamponul uscat pentru volum ( Batiste Dry Shampoo XXL Volume) sau pe cel cu aromă de cireșe (Batiste Dry Shampoo Fruity&Cheeky Cherry ). Pentru mine este o plăcere să reîncerc aceste șampoane din gama Batiste, întrucât nu m-au dezamagit niciodată. În general nu folosesc produse de styling deoarece mare majoritate sunt nocive părului, însă șamponul uscat este chiar recomandat și mai mult decât apreciat de către părul meu. În curând vă voi prezenta experiența mea personala. Keep an eye on 🙂

DSCN8497 DSCN8498 DSCN8499 DSCN8510 DSCN8511 DSCN8512DSCN8504

P.S : Pentru a te inscrie in campaniile BUZZStore da click AICI

Today changes with you! 🙂

XoXo, Ale

Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @andraxela13

Thank you so much!

 

3 gânduri despre “Campanie Batiste Sampon Uscat & BUZZStore (RO)

  1. Am folosit samponul uscat Batiste si mi-a placut foarte mult! Se aplica foarte usor, miroase excelent si are rezultate deosebite! In doar cateva minute parul isi recapata volumul si arata ca si cand ar fi fost proaspat spalat!

Lasă un răspuns