Halloween is coming – Romwe Giveaway (INTERNATIONAL)

RO : Chiar în articolul trecut vă spuneam că în curând voi veni cu vești foarte bune pentru voi. Ei bine, a venit timpul să vă dezvălui și cea de-a doua surpriză, tot un concurs, al cărui premiu este un giftcard cu 100$ pe care-i puteți folosi pe site-ul ROMWE. Tematica acestui giveaway este Halloween-ul, iar conceptul acestui eveniment este schimbarea ținutei ; tocmai de aceea, am pregătit și acest concurs, tot pentru voi, pentru a oferi șansa mai ales celor care nu au mai comandat înainte hăinuțe de pe acest site, cât și cumpărătorilor fideli, să își scimbe măcar parțial garderoba sau stilul și, in plus, să-și întregească colecția de haine pentru sezoasele toamnă – iarnă.
Reguli : 
1) Înregistrează-te pe Romwe.com – AICI
2) Să dai like paginii : Romwe Facebook Page– AICI
3) Să distribui pe pagina ta de Facebook acest articol în mod public și să atașezi în sesiunea de comentarii link-ul postarii sau un screenshot.
3)Lasă un comentariu cu numele, adresa de e-mail cu care te-ai înregistrat ( + link-ul / screenshot-ul de la pasul 2) și spune-mi în câteva rânduri / cuvinte dacă îți place, sau nu, Halloween-ul, argumentând afirmația făcută.
Câștigătorul va fi ales prin Random.org în data de 31 Octombrie 2015.
 
EN : In the previous post I was telling you about some new good news. Well it is time to announce the second surprise, a giveaway, which prize is 100$ Giftcard on ROMWE. The theme of this giveaway is the Halloween, and the concept of this event is, as you probably know, the outfit ; so, that is why I prepared this contest for you, just to give you the chance to buy & try some amazing clothes and to get your wardrobe prepared for the Fall-Winter season and to be renewed and full of chic clothes.
Requirements:
1) Register on Romwe – HERE
2) Like the Romwe Facebook Page– HERE
3) Share this post on your Facebook Wall/Account and leave the link or screenshot in the comments section.
3)Post a comment with your namee-mail address, the link or screenshot from the facebook page and tell me what do you like about Halloween.
One winner will be picked 2 weeks later through Random.org (31.10.2015)

Good Luck !

Giveaway banner (1)
 

UPDATE : The winner is :

2rmw

Thank you, SPAC CRISTINA !!! 

74 de gânduri despre “Halloween is coming – Romwe Giveaway (INTERNATIONAL)

  1. FB: Nicoleta Alexandra
    email: x_hubba.bubba_x@yahoo.com
    Share: https://www.facebook.com/nicoleta.alexandra.5099/posts/1661671104110500?pnref=story
    Nu imi place Halloween-ul deoarece este o sarbatoare imprumutata ce la noi nu are niciun farmec. Consider ca nu stim sa “purtam” un costum de Halloween precum americanii, copiii de aici nu se duc cu “Trick or treat” etc.
    Singurul lucru care imi place este ca pe 31 octombrie este ziua mea:)))

  2. Buna !!
    Nu pot sa zic ca iubesc prea mult Halloween-ul ; consider ca este o sarbatoare imprumutata de la altii,nu este a noastra. Poate doar pentru copii este ceva minunat,dar cum eu inca nu am….nu o sarbatoresc.
    M-am inregistrat pe Romwe cu adresa de e-mail : mirelaburcescu20@yahoo.com.
    Pe FB sunt Mirela-Liliana Ion.
    Link-ul de share al giveaway-ului este : https://www.facebook.com/burcescu.mirelaliliana/posts/1072384256127277?pnref=story
    O zi minunata si un Halloween infricosator !!

Lasă un răspuns