SheIn Summer Giveaway – 120$ gift card (INTERNATIONAL) – CLOSED

Hello dear readers!
RO : În postarea de astăzi vă ofer o veste pur și simplu WOW, organizez special pentru voi un Giveaway, în colaborare cu cei de la SheIn, care are drept premiu un card cu 120$ pe care-i puteți folosi cum doriți. Sunt sigură că ați văzut noua colecție de vară de pe site care e de-a dreptul uimitoare, cu multe rochițe și costumașe perfecte pentru a ieși în evidență în această vară – eu deja mi-am comandat câteva hăinuțe foarte drăguțe pe care vi le voi arăta în postările ce vor urma.
Giveaway- ul este deschis astăzi, 17.06.2015 și se încheie în data de 1.07.2015.
Reguli : 

  1. Înregistrează-te pe SheIn.com – AICI
  2. Dă like paginii de facebook a brand-ului oficial SheIn – AICI
  3. Postează un comentariu la acest articol cu adresa de e-mail pe care ai folosit-o la pasul 1, împreună cu motivul pentru care ai vrea să câștigi acest concurs!

Câștigatorul va fi ales prin random.org! Succes 🙂

EN : In today`s post I give you a simply wow news, I am holding a new giveaway special for you guys, in collaboration with SheIn.com, and the prize is a 120$ giftcard that you can use how you want. I am pretty sure that you already have seen the new summer`s collection -which is pretty awesome-, with a lot of cute dresses and jumpsuits that are perfect for being outstanding this summer. I already placed a huge order with super cute clothing items that you`ll be seeing soon on blog.
This Giveaway is opened today, 17.06.2015 and ends on 1.07.2015.
Rules :

  1. Register on SheIn – HERE
  2. Like the Shein Facebook Page – HERE
  3. Leave a comment below with the adress that you used for registering (at 1st step) and the reason why you want to win this Giveaway!

The winner will be picked through random.org! 🙂

THERE WILL BE 1 LUCKY WINNER! GOOD LUCK! 🙂

collage

Today changes with you! 🙂

XoXo, Ale

Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @andraxela13

Thank you so much!

UPDATE : 

winnersis
 

The winner is, as you can see, number 3 : Vio Militaru !!! Congrats 😀

107 gânduri despre “SheIn Summer Giveaway – 120$ gift card (INTERNATIONAL) – CLOSED

  1. Hey! Multumesc de aceasta invitatie! Mi-as dori foarte mult sa castig deoarece nu am mai incercat aceste produsele si in poze arata extraordinar! As avea ocazia sa imi innoiesc garderoba inainte sa plec la mare si sunt sigura ca eu si prietenele mele vom face comenzi daca hainele sunt intr-adevar la fel de superbe ca si in poze. O zi faina!

  2. In primul rand, vreau sa precizez ca sunt studenta, am multe de platit, inclusiv chiria, iar banii pentru hainute s-au imputinat, iar acei bani mi.ar prinde foarte bine.
    In al doilea rand, site-ul are hainute foarte frumoase si cu siguranta as avea ce sa aleg si voi fi recunoscatoare daca voi castiga.
    Imi ramane doar sa astept. Multumesc !

  3. Hello sweetie! I’m just looking by to ask how are you and I hope you have an amazing day!
    My name is Emma (blog name: Indiana) and I’m a new blogger and my blog is about diys, hot topics, photography – life style and a lot more. Right now I’ve a post on my blog about “Makeup Shaming” and I was hoping that you could go to this link https://indianajs.wordpress.com/2015/06/16/makeup-shaming/ and read/watch the video and tell me your opinions about this “Makeup Shaming”. I apologize if you don’t like this type of comment but I would really love to read what you think about this.
    Once again, I’m sorry and I hope you have an amazing day!
    xoxo
    Indiana -/ indianajs.wordpress.com

  4. Mail: deeea.ablog@gmail.com
    FB: Andreea Sirba
    Imi doresc foarte mult acest premiu pentru c-am nevoie sa-mi schimb garderoba. Sunt insarcinata si deja nimic nu ma mai incape, asa ca am nevoie de hainute noi. 🙂 Plus ca am tot vazut haine de pe acest site la multe bloggerite si imi doresc sa ma conving si eu de calitatea lor!

  5. mail: scarlat.diana@gmail.com
    In primul rand, vreau sa precizez ca sunt studenta, am multe de platit, inclusiv chiria, iar banii pentru hainute s-au imputinat, iar acei bani mi.ar prinde foarte bine.
    In al doilea rand, site-ul are hainute foarte frumoase si cu siguranta as avea ce sa aleg si voi fi recunoscatoare daca voi castiga.
    Imi ramane doar sa astept. Multumesc !

  6. <3 Ar fi super, super, super daca as castiga cei 120$ pe SheIn. Le urmaresc de ceva vreme site-ul si am pus ochii pe o groaza de lucrusoare faine. Mi-ar placea sa castig pentru ca sunt in cautare de hainute noi si pentru ca nu am comandat niciodata de pe un site din afara. Cred ca asa mi-ar mai disparea teama 🙂
    Multumim pentru supriza asta frumoasa! :* Pupicei!
    irinaboutique@yahoo.com

  7. Bună, draga mea! M-am înscris cu adresa de e-mail alexutza_1997@yahoo.com, pot spune ca îți urmăresc postările, mi se par interesante, și mi-as dori sa câștig pentru ca în aceasta vară pe 29 august îmi sărbătoresc majoratul și as fi tare bucuroasă sa îmi comand rochița sau pantofii de pe acest site, l-am răsfoit sa spun asa și am văzut câteva lucruri interesante, sper ca norocul sa fie de partea mea. Multa bafta și ție în continuare!

  8. Mi-as dori sa castig pentru ca am vazut hainute la care mi-au ramas gandul si poate ca uneori as face un efort de a-mi achizitiona ceva dar ma dezarmeaza costul transportului

  9. 1- email : maria_mates24@yahoo.com
    2- Mi’as dori din tot sufletu sa castig aces voucher de la SheIn pentru ca imi plac foarte mult hainele lor,mi-am achizitionat si eu de cateva ori de la ei si ma impresionat mult calitatea hainelor si seriozitatea cu care este tratat fiecare client ,asa ca sper ca norocu sa fie de partea mea <3

  10. Buna! Am cont cu mailul ioana_alinta@yahoo.com si imi doresc foarte mult sa castig acest gift card,deoarece sunt o fana inraita a magazinului SheIn (de vreo 2 ani tot comand de la ei).Chiar am aruncat un ochi pe site si am vazut cateva articole,care pentru mine sunt un must-have vara aceasta.
    Multumesc pentru aceasta sansa!

  11. FB .Mariana Cioranu .adresa de e-mail :cristinamariana30@yahoo.com .Particip la acest concurs deoarece pe acest site sint lucruri mionunate pe care si le-ar dori orice femeie .

  12. Fb : Laura L. Myrvold
    E-mail : llmyrvold@yahoo.com
    Imi doresc foarte mult acest voucher de cumparaturi deoarece imi plac foarte multe articole de imbracaminte si accesorii de pe SheIn, sant deosebite, moderne si la preturi acceptabile..am participat aproape la toate concursurile organizate pe pagina lor, dar din pacate, nu am castigat niciodata si mi-as dori sa pot castiga o data macar un produs de pe acest site ! ..multumim din suflet pentru sansa de a participa la acest minunat concurs, un premiu care ar face fericita pe oricare femeie ! 🙂

  13. Hi dear! Thanks for the giveaway!
    My e-mail is Julieds96@hotmail.com and I registered with it on the site.
    I liked the facebook page with my account Jules Foorens
    Why I want to win the giveaway! Because it ends onn my birthday and it’s just a little treat I want to give myself after the first year of hard work on the university. But I guess everyone deserves it!
    Please keep up the good work on the blog! xx

  14. Hello! 🙂
    Eu m-am inregistrat cu contul de Facebook: Horga Iulia
    emailul: horgaiulia@gmail.com
    Mi-ar placea sa castig acest concurs pentru ca am o prietena care si-a luat multe articole de pe sheinside si mi s-au parut wow. Pana si pensule si-a cumparat. Deci, as vrea foarte mult sa incerc si eu macar odata produsele furnizate de ei 🙂

Lasă un răspuns