Review : Indola Hairgrowth Shampoo

Hello,
RO : În postarea de astăzi voi descrie experiența mea cu un alt produs profesional, dedicat părului. În ultimul timp am observat că părul meu devine uscat, lipsit de stălucire, principalele cauze fiind temperatura scăzută din ultima vreme, umiditatea din atmosferă și, de ce nu, faptul că șamponul pe care-l folosesc este destul de puternic. Pe lângă cele două produse profesionale din gama Londa , despre care v-am vorbit aici, tot de pe Haircare.ro mi-am comandat un alt produs profesional, mai exact un șampon dedicat creșterii părului, de la o gamă foarte cunoscută în mediul online.
Menționez că pentru obținerea unui rezultat eficient privind creșterea părului, șamponul Hairgrowth de la Indola trebuie folosit în combinație cu Loțiunea din aceeași gamă (INNOVA – Hairgrowth), pe parcursul unei perioade de 24 săptămâni.
Am folosit acest produs timp de două luni, cu spălare la diferență de 2-3 zile și în alternanță cu șamponul de la Londa, cel pentru volum. Nu mi-am propus să fac o paralelă între cele două produse profesionale, ambele având efecte oarecum ”diferite”. Șamponul pentru creșterea părului are un iz foarte plăcut, delicat, care din păcate nu persistă și o consistență lichidă omogenă. De fiecare dată am folosit o cantitate relativ mică de produs deoarece produce foarte multă spumă. Acesta curăță eficient scalpul și se numără printre singurele șampoane care nu mi-au produs mătreață.
Spre deosebire de celelalte șampoane, acesta nu este ”dur” cu părul meu, în sensul că îl face foarte mătăsos la atingere, nefiind nevoie de un balsam. Acesta rămâne lucios și ușor de pieptănat. Nu pot afirma faptul că am observat diferențe foarte mari în acest timp de utilizare privind creșterea&intensificarea firului de păr. În aces sens, promit că voi reveni cu un Update la această postare pentru a vă oferi o descriere completă e experienței mele cu acest șampon. Consider că acest produs este bun& de calitate și îl recomand. De asemenea, îl puteți comanda de AICI.
DSCN2677 DSCN2682 DSCN2684
Today changes with you! 🙂
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @andraxela13
Thank you so much!
 

10 gânduri despre “Review : Indola Hairgrowth Shampoo

Lasă un răspuns