Review : Londa Professional-Impressive Volume Shampoo&Mousse

Ne place să fim la modă și să arătăm perfect în orice minut din zi. Ne pregătim cu severitate și ne dorim un look cât mai atrăgător și elegant. Când e vorba despre aspect, niciodată nu se pune problema timpului : cred ca multe dintre noi și-ar dori să petreacă câteva ore bune în fața oglinzii, admirându-și trăsăturile deosebite. Nu port machiaj foarte des, dorind astfel să ”impresionez” prin naturalețe – și atunci pe ce pun accent?! Ei bine, în ultimul timp m-am axat foarte mult pe îngrijirea părului, am urmărit diverse tutoriale și am avut mai multă grijă de el. Acum ceva timp vă vorbeam despre câteva produse dedicate părului, împărtășindu-vă experiențele mele. Tocmai aceste articole au fost cele mai vizionate pe blog (acesta de exemplu).
Părul meu are firul foarte subțire, drept, iar scalpul are o mare tendință de îngrășare. Am renunțat pentru o perioadă la tratamentele cu uleiuri (pentru creștere și regenerare) și m-am hotărât să încerc produse profesionale pentru păr. Fiind lung, părul meu rămâne de cele mai multe ori fără volum, conferind look-ului meu un aspect care-mi displace total. Acum câteva săptâmâni mi-am comandat de pe Haircare.ro câteva produse profesionale care mi-au schimbat radical atât look-ul, cât și starea de spirit. Astăzi am ales să vă ”vorbesc” despre șamponul pentru volum și balsamul spumă din gama Londa Professional. Era și timpul să fac o schimbare în rutina de îngrijire a părului, așa că am ales aceste două produse.
Londa Professional Impressive Volume Shampoo – este un șampon care curăță foarte bine scalpul, face multă spumă și conferă o senzație de revigorare. Are un iz foarte delicat care poate persista chiar și două zile. Imediat după spălare trebuie aplicat un balsam de hidratare (eu folosesc Placenta de la Kallos), întrucât șamponul este destul de puternic 😀 Eu îl folosesc împreună cu Balsamul-Spumă pentru volum (Impressive Volume Conditioning Mousse) și sunt foarte mulțumită. Efectul de volum nu este ”impressive” așa cum este scris pe flacon, însă chiar se vede diferența în comparație cu produsele pe care le-am încercat de-a lungul timpului. Părul meu nu mai are acel aspect de ”plat” și a devenit mult mai moale și plăcut la atingere. Țin să menționez că este printre singurele șampoane care curăță puternic fără a produce mătreață. Folosesc șamponul și spuma împreună pentru a obține rezultate eficiente (Pentru mai mult volum puteți folosi feohn-ul). Din partea mea aceste produse au un mare plus și desigur, le recomand cu căldură celor care vor să obțină un look cu volum, fără a-și tapa părul.
*Balsamul spumă se aplică la rădăcina firelor de păr în timp ce acesta este încă umed. Nu încarcă deloc părul și nici nu se simte ciudat pe scalp 😀
DSCN2633 DSCN2640 DSCN2648 DSCN2652
 
DSCN2991ed DSCN3520ed
 
Eu am comandat aceste produse de pe Haircare.ro :

Tot pe acest site (click AICI) veți putea cere sfatul unui stilist privind îngrijirea părului 🙂
Today changes with you! 🙂
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @andraxela13
Thank you so much!

17 gânduri despre “Review : Londa Professional-Impressive Volume Shampoo&Mousse

Lasă un răspuns