Review : Sampon&Balsam Pantene Oil Therapy

Hello everyone!
Mereu am folosit diverse șampoane, de la mai multe game, urmărind rezultate bune precum volum, curățare, strălucire. Produsele le alegeam după ceea ce citeam pe diverse bloguri dar și după ceea ce promiteau. O perioadă mi-am cumpărat o groază de șampoane naturale, cu puține chimicale, pentru ca părul meu să fie sănătos. Însă, am avut ghinion cu toate : la primele spălări părul arăta ok, dar se  îngrășa foarte repede. Nu încercasem niciodată vreun șampon de la Pantene, până în vară, când,  mi l-am luat pe cel din ediția ”Light”. Am folosit doar șamponul și cu toate că avea multe chimicale precum Sodium Laureth și altele, ne-am înțeles de minune. Părul nu mi se mai îngrășa atât de repede, însă devenea foarte uscat la vârfuri și arăta oarecum ars ca și cum l-aș fi făcut cu placa (nu am mai folosit feohn/placă.ondulator de mai mult de jumătate de an).
Acum o lună mi-am cumpărat șamponul și balsamul de la Pantene din Ediția ”Oil Therapy” și încă mai am mai mult de jumătate din amândouă. Șamponul face foarte multă spumă și cu doar o cantitate mică poate curăța părul în întregime. Îmi place foarte mult cum miroase și faptul că părul parcă șcărțâie de curat ce e. Se îngrașă după trei zile, a treia zi dacă aplic șampon uscat rezistă chiar ok și a patra zi. Am ales acest șampon în ciuda compoziției sale nu tocmai bune (are multe ingrediente chimice oarecum nocive) pentru că e printre singurele care îmi curăță scalpul eficient după ce-mi plic măști de păr cu ulei. Măștile în general se curăță foarte greu, necesar fiind un șampon foarte eficient. Recomand ambele produse, însă părul trebuie hidratat cu o mască. Sunt produse de calitate care se potrivesc oricărui tip de păr. Cu siguranță voi mai cumpăra șampoane din acceastă gamă, însă voi mai testa și alte ediții ( văzusem ceva pentru părul degradat).
Voi ați folosit acest șampon? Dacă da, cum vi s-a părut? 😀
DSCN1518 DSCN1519 DSCN1522 DSCN1524
 
Today changes with you! 🙂
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @andraxela13
Facebook : Vox of Vanity
Thank you so much!
P.S : Do not forget Sheinside”s weekly promotions 😀
1421114984807428019

9 gânduri despre “Review : Sampon&Balsam Pantene Oil Therapy

  1. Si eu foloseam Aqualight-ul de la Pantene, dar imi faca parul prea… pufos. Cu cel de la Elseve, Arginine X3 Light, imi rezista parul fara sa se ingrase 3 zile, 4 daca am noroc si hidrateaza bine, prima data cand l-am folosit stateam sa ma gandesc daca sa mai aplic sau nu masca :)). Trec pe lista balsamul din aceasta gama, mai am putiiiin din cel de la Syoss.
    Te pup!!

Lasă un răspuns