Review : Face Mask&Hand Cream

Hello everyone,
Chiar nu am mai făcut de cam mult timp un review la produsele pe care le folosesc, nici măcar favoritele lunii, so shame on me 😀 Acum relativ mult timp mi-am comandat de la Avon mai multe produse, printre care Masca pentru față cu extract de caviar și o cremă de mâini.
Luxuriously Refining Peel Off Face Mask : mereu mi-am dorit o mască de tipul peel-off pentru că citisem undevă că are o mare capacitate de curățare. Din punctul meu de vedere dezavantajul este deshidratarea feței și exfolierea anumitor zone, însă dacă aplic după o cremă hidratantă aceste efecte negative dispar. Ador mirosul acestei măști – e foarte fresh și în același timp elegant. Recunosc că nu am mari probleme cu tenul – aproape deloc, doar câteva coșuri-, deci nu pot garanta că pentru fiecare va avea același efect. Eu sunt fost mulțumită, îmi simt fața împrospătată în urma folosirii acestei măști. Flaconul are 75 ml și a costat 9,99 RON (cred că era la promoție) . Nu cred că l-aș recumpăra deoarece tenul meu momentan nu are nevoie de măști de curățare, actuala mea rutină de îngrijire e suficientă.
DSCN1745
Intensive Relief Hand Treatment : Încep prin a spune că pur și simplu detest mirosul acestei creme :)) La început miroase cam ciudățel și pe parcurs se mai diluează – nu persistă acel iz, însă pentru cei pretențioși (EU) poate fi un disconfort. Încă un minus ar fi faptul că durează cam până la 15-20 minute să intre bine în piele, iar dacă te speli după aproximativ 40 minute încă simți crema cum se îmbină cu săpunul, ceea ce nu e tocmai ok. Încă de la început mă gândeam să nu-mi fac speranțe prea mari – crema era 3,99 RON și am primit-o de la un reprezentant drept cadou pentru o valoare mare de comanda. Am aplicat-o de câteva ori înainte de culcare și chiar am simțit pielea puțin mai catifelată. Crema e ok, cu excepția mirosului. Nu cred că o voi recumpăra.
DSCN1747
DSCN1742 DSCN1743
 
Today changes with you! 🙂
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @andraxela13
Thank you so much!
P.S  Do not forget : 

1420448668854108907

11 gânduri despre “Review : Face Mask&Hand Cream

    1. Am observat ca depinde si de tipul pielii. De exemplu, unei prietene i se potriveste cat de cat. Nu cred ca o pot aplica pe post de crema de calcaie, ar trebui sa astept cam mult timp – poate daca o aplic in timpul unui film. Sa ai o zi frumoasa 🙂

Lasă un răspuns