Lacuri de unghii : Regret ca le-am cumparat! (RO ONLY)

Dragele mele, astăzi vă voi prezenta câteva din lacurile mele de unghii, atatât investițiile bune, cât și ojele pe care regret că le-am cumpărat. În general, avem tendința de a crede că produsele mai scumpe sunt și cele mai bune. Greșit! Vorbind în cazul lacurilor de unghii, tot timpul îmi cumpăram produse care depășeau 10-15 lei. Sunt posesoarea unei uriașe colecții de oje de la Avon și, cu regret vă spun, nu cred că voi mai cumpăra vreodată lacuri de unghii de la această firmă. Nu sunt deloc rezistente, încă de la primele două zile de la aplicare se ia de pe unghii indiferent de ce top-coat ai aplica. Nuanțele sunt foarte drăguțe, nu pot nega, însă calitatea lasă de dorit!
De ceva timp folosesc lacuri de unghii din gamele Farmec, Farmasi și uneori Rimmel London. După părerea mea, acestea sunt cele mai bune, mai ales la raportul calitate-preț. Una dintre ojele mele preferate, nuanța vișinie/burgundy de la Farmec, a costat 6,20 RON și a rezistat o săptămână pe unghiuțele mele (după această perioadă începe să ”zboare” de pe unghii).Din câte am încercat până acum aceasta este cea mai rezistentă. Ojele de la Farmasi pot rezista până la o săptămână, cu mici fisuri. În final, cele de la Rimmel London sunt bunicele. Am diminuat din caracteristica lor deoarece în cazul meu, a fost diferit de la nuanță la alta. De asemenea, lacurile de la Sephora sunt și ele rezistente,însă la un preț aproape triplu față de cele menționate mai sus.
Din câte am observat, gama Farmec a venit cu noutăți la capitolul ”lacuri de unghii”. Chiar fac treabă bună! Nu ezitați măcar să încercați una din ele! Vă veți convinge imediat! (:
DSCN1496 DSCN1486 DSCN1489 DSCN1495
Întrebare : Tu ce ojă preferi sau pe care ai încercat-o/ încerca-o? 🙂
Today changes with you! 🙂
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @andraxela13
Thank you so much!
 

7 gânduri despre “Lacuri de unghii : Regret ca le-am cumparat! (RO ONLY)

  1. Mie imi plac mult cele de la Rimmel din gama 60 seconds, am vreo 9 si planuiesc un review pentru ele. Iti dau dreptate, Farmec are oje super. Eu am doar doua pentru ca le gaseam cam greu, dar am dat de ele in Carrefour si planuiesc sa imi maresc colectia. Eram super pasionata de lacuri de unghii acum ceva vreme, acum s-a mai stins putin flacara, m-am mutat la rujuri :)).
    Te pup, saptamana frumoasa!
    Kisses, R
    Beauty and bargains
    http://www.beautyandbargainsbyr.wordpress.com

Lasă un răspuns