September Favorites 2014

Hi everyone! How are you doing?
În general folosesc multe produse de îngrijire, care se repetă cam în fiecare lună. Însă, la categoria ”Produsele lunii” le voi adăuga doar pe cele noi achiziționate, indiferent de impresia pe care mi-au lasat-o (voi preciza acest lucru).
Primul meu produs preferat, fără de care nu cred că aș putea ieși din casă fără a-l aplica este Șamponul Uscat. În trecut am avut variante Medium Brunette, special creat pentru șatene. S-a dovedit foarte eficient, iar mirosul era unul plăcut. Convinsă să experimentez și alte șampoane uscate, mi-am comandat 2 din gama Batiste : Blush și Wild. Amândouă produsele sunt eficiente în curățarea părului și conferă volum, însă dacă ar fi să judec și după miros, cel Wild seamănă cu izul unui spray bărbătesc.. Ce-i drept, nu m-a dat pe spate și nu cred că-l voi recumpăra. La polul opus, Blush are un miros delicat, care chiar îmi place mult. Cu siguranță că îl voi recumpăra și, de ce nu, voi încerca și alte arome.
Când tocmai mă hotărâsem să-mi comand de pe Ebay Babylips-uri, am văzut că aceastea abia apăruseră în România! Deocamdată mi-am achiziționat doar două dintre ele, Peach Kiss și Cherry Me. Nu pot alege unul dintre cele două, pentru că pur și simplu le ador. Persistă culoarea, hidratează buzele, iar mirosul e demențial de delicios. Pe cel în varianta mov (Peach kiss) l-am utilizat mult mai des deoarece eu sunt adepta rujurilor nude. Dar, cum deja am precizat, ambele sunt preferatele mele.
Mereu am întâmpinat anumite neplăceri la categoria lacurilor de unghii. După o lună- două acestea se uscau și deveneau foarte lipicioase, indiferent de firmă. Însă, am găsit un lac de unghii care reprezintă o excepție : Oja Sephora (cred că e nuanța 31 😕 ) . Îmi place că rezistă cam până la o săptămână, iar culoarea e numai perfectă pentru orice sezon al anului.
Chiar dacă a apărut acum mult timp, Șamponul Aqua Light de la Pantene este primul șampon din această gamă pe care l-am folosit. Îmi place mult izul său și faptul că oferă o curățare eficientă. Părul rămâne moale și parcă ”scârțâie”. Cu toate că mi-am propus să nu folosesc șampoane ce conțin Sodium Laureth, am făcut o mică excepție (momentan).
 
DSCN0781
 
DSCN0784
 
 
Ce produse ați folosit această lună? Care sunt favoritele? Dar cele pe care nu le veți mai cumpăra?
 
 
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @andraxela13
Thank you so much!
If you have any questions feel free to send me an e-mail : ask.andraxela13@yahoo.com
DISCLAIMER : All the items were bought with my own money!

7 gânduri despre “September Favorites 2014

Lasă un răspuns