The Coconut Oil

Hello!

Pe lângă uleiul de măsline și cel de ricin, cu numeroase beneficii arhicunoscute, uleiul de cocos se individualizează prin eficiența sa ridicată împotriva virusurilor. Acest ulei, este bogat în acizi cu lanț mediu și scurt  care ajung mult mai repede în ficat spre a produce energie, fiind ușor de digerat.

Uleiul de nucă de cocos este bogat în vitaminele A, C, D și E, având proprietăți antibacteriene și  capacitatea de a hidrata intens. Este bogat în potasiu, fier, magneziu, fosfor, cupru și zinc. Alege întotdeauna uleiul virgin, acesta fiind cel mai sănătos dintre toate. La temperatura camerei uleiul este solid, iar încălzit la peste 25 °C starea sa de agregare devină lichidă. Acesta este recomandat chiar și în cazuri de dureri reumatice și osteatrită.

Utilizări ale uleiului de cocos :

  • mască de păr : folosirea uleiului redă părului suplețea, strălucirea și înlătură mătreața. După șamponare aplicați pe rădăcina părului umezit  o cantitate optimă de ulei de cocos, în funcție de lungimea părului, lăsându-l să acționeze preț de 2-3 ore sau chiar toată noaptea. (părul trebuie acoperit cu o cască de duș sau o pungă din plastic)
  • hidratarea buzelor : pentru tratarea buzelor crăpate, aplicați un start subțire de ulei  de cocos (1-2 picături)
  • hidratarea măinilor : dacă îți simți mâinile uscate aplică câteva picături de ulei de cocos, apoi lasa-l să acționeze 30-45 de minute.
  • pierderea în greutate : acizii grași saturați din compoziția uleiului contribuie la scăderea în greutate  și ajută la creșterea ratei metabolismului, diminuând din pofta de mâncare.
  • durerile de stomac : uleiul de cocos conține o formulă de acizi antimicrobieni care ajută la prevenirea bacteriilor și paraziților care creează ulterior durerea de stomac.

 

EN : Apart from olive oil and castor oil, with many well-known benefits, coconut oil is individualized through its high efficiency of killing viruses. This oil is rich in having acids that arrive faster in liver, so it produces energy in body. Also, it is easy to digest.

Coconut oil contains potassium, iron, magnesium, phosphorus, copper, zinc and vitamins such as A, C,D, E. Also, it has antibacterial properties and the ability of intense moisturizing . You must choose a virgin oil because it is the healthiest. At the room teperature the oil is solid and heated at over 25 °C it becomes liquid. Coconut oil is also recommended for rheumatic pain and osteoarthritis.

Uses of coconut oil :

  • hair mask : the result of using coconut oil like a hair mask are a shiny& lisson hair, and also it helps you to get rid of dandruff. After you have shampooed your hair apply some drops of oil on your wet scalp and leave it for 2-3 hours or the whole night. (your hair should be covered with a plastic bag or a shower cap)
  • lips moisturizing : as a treatment for chapped lips you can use 1-2 drops of coconut oil.
  • hands moisturizing : If you feel your hands dry, apply 3-4 drops on your hands and let them on for 30-45 minutes.
  • weight lossthe saturated fats contribute to weight loss controlling cravings. Also, coconut oil increases metabolic rate.
  • stomach ache : coconut oil has a for of anti-microbial acids that can help ward off bacteria and parasites which cause stomach upset.

DSCN0503

Did/ Do you use coconut oil ? 😀

 

XoXo, Ale

Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @andraxela13

Thank you so much!

If you have any questions feel free to send me an e-mail : ask.andraxela13@yahoo.com

Anunțuri

18 gânduri despre “The Coconut Oil

Leave a reply

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s