Îngrijirea parului + Review Sampon Regenerant& Lotiune cu Petroleum si Sampon&Ser Anticadere Gerovital

Hello!
Zi de zi mă confrunt cu diverse probleme, pe care, în timp, reușesc să le înving. Însă, o capricioasă problemă nu înceta din a mă domina : căderea părului. Am ”norocul” ca părul meu să se îngrașe repede, cu firul subtire și rar ; Singurul avantaj pe care-l deține este că are o textură fină și moale, fiind (super) drept, în acest fel nefiind nevoie să-mi ard părul cu diverse plăci pentru a-l îndrepta. Nu m-am vopsit niciodată, l-am nuanțat cu un șampon nuanțator de vreo 3 ori, însă cu o nuanță similară culorii mele naturale. Părul meu este lucios și totodată foarte fragil. Încă din gimnaziu am avut mereu părul lung (cam până în talie), iar o dată la doi ani mi-l tundeam până la umeri pentru că devenea foarte rar și cădea în exces. De această problemă nu pot spune că am scăpat în totalitate, însă am observat îmbunătățiri considerabile. Am folosit cam orice am văzut pe site-urile faimoase de hair-care, produse naturiste de la brand-uri renumite, măști ce conțin ingrediente naturale și tot soiul de loțiuni scumpe. Citeam pe internet diverse review-uri și imediat îmi cumpăram acel produs, însă fără succes : părul meu cădea și mai mult,iar vârfurile se despicau deși nu foloseam ondulatorul ori placa.
Sceptică din fire, la început am evitat măștile home-made cu ingredientele ce se găseau chiar în bucătărie, gândind că dacă nici cele renumite care promiteau marea cu sarea nu au niciun efect pozitiv, ingredientele banale cu siguranță nu vor avea nici ele. Însă, m-am înșelat profund!  Vedeam pe internet diverse modalități de preparare a măștilor și mă gândeam : „Dacă eu am scalpus deja foarte gras, cum să mai aplic ulei pe el?”.. Dar am mers pe ideea ”cui pe cui se scoate” și m-am hotărât totuși să încerc bine-cunoscuta mască cu ulei de măsline, ulei de ricin și vitamina A uleioasă (click pentru a citi articolul dedicat măștii) . Am preparat masca și am lăsat-o să acționeze pe tot parcursul nopții pentru a obține rezultate optime. Pentru a elimina uleiurile din păr am folosit 3 șamponări cu un șampon ce face multă spumă.
Rezultatele pe scurtă durată sunt un păr mult mai dens și diminuarea fragilității sale, iar pe termen lung sunt stoparea căderii părului, regenerarea și fortificarea sa. Începând cu luna martie a anului curent, până în ziua de astăzi, săptămânal am făcut acest tratament. Rudele și prietenii mi-au spus că mă admiră pentru consecvența mea în aplicarea acestei măști pentru că necesită răbdare, timp îndelungat și un somn nu tocmai confortabil cu acea mască aplicată pe păr.
Tot din luna Martie am început să utilizez câteva produse de la Gerovital Plant. La următoarele spălări (după mască) utilizez ori șamponul Regenerant, ori cel Anticădere deoarece nu sunt atat de puternice (masca nu poate fi curățată cu aceste produse). Ambele au un miros foarte plăcut și stimulează creșterea părului însă aceste rezultate se arată în timp. Am analizat îndelung compoziția celor două produse, și, totodată le-am comparat cu alte șampoane din comerț , observând astfel că și ele conțin Sodium Laureth Sulfate, un ”ingredient” interzis în Canada. Am observat că la spălarea cu un șampon obișnuit părul meu face puțină mătreață, pe când, la utilizarea șampoanelor de la Gerovital, scalpul este curat, nefiind nicio urmă de mătreață. Pentru a-mi forma o părere completă am folosit șamponul regenerat împreună cu loțiunea cu petroleum, iar șamponul contra căderii părului alături de serul anticădere. Sunt produse bunicele, din punctul meu de vedere, niște suplimente pentru păr. Nu cred că le voi recumpăra. Momentant nu am nici un șampon preferat și mă aflu în căutarea acelui ”the one”.
DSCN0497
DSCN0498
DSCN0500
Disclaimer : Produsele le-am achiziționat eu însămi!
Ce părere aveți despre aceste produse? Le-ați încercat? Ce șampon folosiți? 😀
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @andraxela13
Thank you so much!
If you have any question feel free to send me an e-mail : ask.andraxela13@yahoo.com

11 gânduri despre “Îngrijirea parului + Review Sampon Regenerant& Lotiune cu Petroleum si Sampon&Ser Anticadere Gerovital

  1. Si parul meu e foarte subtire si fara pic de volum. As vrea sa incerc acel tratament cu fiole de la gerovital dar nu stiu cat de bun e… L-ai incercat?
    Imi place blogul tau si e foarte util!

  2. si mie imi plac mastile home made, dar nu am rabdarea necesara inainte de a’mi spala paru sa’mi pun in par masca..si o fac asa din cand in cand..desi imi cade si mie paru destul de rau ..

    1. Prin aceeasi situatie am trecut si eu.. iar despre produsele din comert.. nu am o parere foarte buna. Tot cele naturiste sunt esentiale. Te-ar ajuta mult aceasta masca, eu am observat rezultate foarte bune . O poti prepara seara si astepti cam 2-3 ore. Da rezultate. Te pup si te mai astept pe blog 😀

  3. Momentan folosesc şamponul pt regenerare tot din gama lor şi am de gând să încerc şamponul Anticădere împreună cu serul. Nu ştiam că Sodium Laureth Sulfate e interzis însă nu cred că există şampon care să nu îl conţină. Dacă sunt bunicele de ce nu le mai foloseşti ?

    1. Initial le cumparasem pentru ca am probleme cu caderea parului. Cu samponul pentru regenerare chiar m-am inteles bine, insa nu imi curata parul eficient. Deja la doua zile arata groaznic. De cand am inceput sa-mi fac masca cu ulei de ricin, ulei de masline, ulei de cocos si vitamina A uleioasa ( masca asta e geniala- nu mai am nevoie de alte produse de regenerare) am nevoie de un sampon care sa curete foarte bine. Acestea de la gerovital nu fac fata la acest capitol. Depinde de la un tip de par la altul. E normal ca la alte persoane sa se prezinte diferit. (:

Lasă un răspuns