Să privim în interiorul blogului…


 
Ai văzut cum arată exteriorul blogului, iar următorul drum e ”interiorul”.. Ce zici? Îndrăznești?
Dorința de exprimare și comunicare, împletită cu arzătoarea pasiune pentru fashion, beauty și lifestyle sunt motivele principale deschiderii acest blog  acestui jurnal. Cred că fiecare om are ceva de spus, trăind o poveste de viață unică, ferită de ochii iscoditori ai lumii și care stârnește o pură admirație. Pentru a-ți deschide un blog nu trebuie musai să fii faimos sau să ai ”n” apariții la TV prin diverse emisiuni de doi bani. Sunt sigură că oamenii care nu au aparut în fața camerelor de filmat au mult mai multe sfaturi de oferit și știu cum se manifestă provocările vieții față de cei care ”știu a face circ”.
De ce Vox of Vanity ? Hmm…vanity înseamnă și capriciu,dorință adesea extravagantă, încăpățânare (zâmbesc).. Mereu am avut ambiție și am încercat să obțin ceea ce îmi doream. În viață există și urcușuri și coborâșuri : eu pot spune ca am trăit ambele experiențe, însă ceea ce am învățat e că fără a coborî/regresa nu poți păși mai departe, nu poți reuși. Am învățat mult mai multe lucruri dintr-un eșec decât dintr-o victorie.
Ideea de a scrie un blog a început să mă macine încă de acum mult timp,însă nu avusesem curajul necesar pornirii ”la drum”. Apropiații mei nu au avut (nu că acum ar avea)  încredere că este o ”investiție” bună,iar prin ”investiție” nu mă refer la bani,ci la timp.  În viziunea mea, cel sau cea, care deschide un blog face acest pas pentru a împărtăși cu ceilalți anumite experiențe  la care a luat parte și despre care dorește să prezinte anumite detalii, sfaturi ,trucuri ,beneficii sau chiar riscuri. Nu am creat acest blog  ”pentru că așa este la modă”, ori spre aglomerarea blogosferei cu diverse articole lungi si plictisitoare din care nu rămâi cu nimic după ce închizi pagina de internet, ci pentru a mă exprima, pentru a cunoaște noi persoane, noi trucuri; pentru a câștiga atât experiență cât și, de ce nu, prieteni pe viață. Blogul necesită muncă, ce-i drept, însă nu e imposibil.
Ca fapt divers, în ultima vreme am tot căutat  articole privind îngrijirea părului și am rămas dezamăgită de ceea ce era scris pe unele bloguri românești. De ce? Pentru că în schimbul unor produse de proastă calitate primite drept ”mulțumire” , bloggerii fac reclamă și promovează acele produse ca fiind foarte bune, pe când ele sunt chiar dăunătoare… Cazuri asemănătoare ați întâlnit și voi, sunt sigură, însă apar din ce în ce mai multe. Acum știți cum se zice : ”prima schimbare începe cu tine!”.
 Today changes with you!  🙂
XoXo, Ale

Lasă un răspuns